Snap
  • Mama

Foute Party van Q-music 2016 !

Afgelopen weekend waren in de Brabanthallen 2 avonden de Foute Party van Q-music. Samen met een vriendin zijn we zaterdag geweest.

Begin dit jaar zat ik in de auto en ik heb altijd Q-music erop staan. Daarop was te horen dat de Foute Party er weer aan zat te komen. Bij het horen van de Artiesten die aanwezig zouden zijn was ik verkocht. Hier wilde ik naartoe! Maar met wie? Na eventjes nadenken dacht ik dat mijn beste vriendin wel altijd in is voor een feestje en wel graag met me mee zou willen. En uiteraard wilde ze dat.

We besloten wel dat we een overnachting erbij zouden doen, aangezien we zelf uit het noorden van het land komen en zo’n 2 uur zouden moeten reizen. Nu was het nog zoeken waar. Na wat rondkijken bij hotels hebben we maar besloten dat we op een camping zouden gaan staan met de tent die mijn vriendin heeft. Een camping in de buurt van de Brabanthallen was zo te vinden gelukkig.

Zaterdag middag rond half 2 zouden we vanaf huis gaan en zo’n 2 uur later aankomen op plaats van bestemming. Wat denk je komen we aan regent het en we moesten de tent opzetten. De laatste keer dat ik zelf gekampeerd heb was op de middelbare school, dus inmiddels alweer wat jaren geleden en na een tent opzetten in de regen zou het waarschijnlijk niet snel nog eens gebeuren hahaha

Nadat we ons hadden opgefrist en omgekleed gingen we richting Den Bosch om wat te gaan eten en rond kwart over 7 stonden we voor de deur van de Brabanthallen. Beetje vroeg aangezien pas om 8 uur de deuren zouden opengaan, maar we wisten niet wat we anders met de tijd moesten doen. Daar aangekomen voelde ik me eigenlijk niet meer zo “fout” hahaha! We hadden ons qua kleding netjes gehouden, maar een bloemetjes haarband ingedaan en een roze boa omgedaan, maar wat er allemaal stond te wachten! Wauw geweldige outfits, had gewoon een carnavals gevoel!

De opzet van het feest was geweldig!. Verschillende zalen waarin er optredens waren, genoeg drink stands, wc’s in overvloed (maar rond het naar huisgaan te weinig hahaha) Er is zelfs aan de rokers gedacht met rookruimtes buiten. Genoeg stands om te eten en voor ieder wat wils! Een minikermis van 2 attracties was er en de sfeer was geweldig! De artiesten die wij voorbij hebben zien komen zijn Five, K-otic, Dj paul elstak, Dune, party animals er waren nog meerdere artiesten, maar we zijn niet tot het einde gebleven en dus wat gemist!

DJ Paul Elstak was de eerste die zijn optreden mocht geven. Aangezien hij op nummer 1 stond in de lijst van De top 500 van het foute uur!

De party animals maakte er zo te zien een waar feestje van!

Na 15 jaar mocht K-otic ook weer optreden!

We zijn erover uit dat we volgend jaar weer gaan, maar er dan zeker “fouter” uit willen zien hihihi Dus houd je van een feestje en van gezellige muziek en kun je tegen drukte is dit feest echt een aanrader!

7 jaar geleden

Hi Miranda, Ik kwam op je blog omdat ik wat meer wilde weten over de Foute Party van Q-Music en hier graag zelf een blogartikel over zou willen schrijven. Ik heb namelijk een webwinkel met feestkleding (www.partypakjes.nl) en wil middels een blog meer informatie geven over het feest. Nou ben ik zelf nog nooit naar de Foute Party geweest dus weet ik niet goed wat de sfeer en de aankleding is en is het lastig voor me om hier over te schrijven. Ik wist bijvoorbeeld ook helemaal niet dat het zo groots was. Natuurlijk wil ik graag weten wat ''gepaste kleding' is om zo een juist aanbod voor mijn websitebezoekers te kunnen laten zien. Het leuke is dat ik door jou stukje begrijp dat iedereen werk van zijn outfit maakt, dat gewone kleding pas echt fout is en dat het feest een carnavalsgevoel opwekte. Je enthousiasme werkt aanstekelijk. Zou je het misschien leuk vinden om een gastblog te schrijven op mijn site? Want ik weet zeker dat jij er veel beter over kunt schrijven dan ik. Dan kan ik jou helpen met een gave outfit en we kunnen elkaar promoten. Ik zou graag willen weten wat het 'verkleden' voor plezier geeft. De voorpret, het samenstellen, de stress misschien wel, hoe het je gevoel en dat van anderen veranderd. Zelf vind ik het altijd interessant dat bij verkleden iedereen meer gelijk is in de zin dat sociale status niet meer zichtbaar en belangrijk is. Denk er maar even over na, ik ben benieuwd!

7 jaar geleden

dankjewel was inderdaad geweldig!

7 jaar geleden

Hahaha ikzelf ben nog destijds bij hun optreden bij ons in de stad geweest en nu weer hihi

7 jaar geleden

Geweldig! Was al benieuwd naar verhalen van mensen die er geweest waren, leuk hoor!