{{ message.message }}
{{ button.text }}

Foute Party van Q-music 2016 !

Afgelopen weekend waren in de Brabanthallen 2 avonden de Foute Party van Q-music. Samen met een vriendin zijn we zaterdag geweest.

Afbeelding blog 'Foute Party van Q-music 2016 !'

Begin dit jaar zat ik in de auto en ik heb altijd Q-music erop staan. Daarop was te horen dat de Foute Party er weer aan zat te komen. Bij het horen van de Artiesten die aanwezig zouden zijn was ik verkocht. Hier wilde ik naartoe! Maar met wie? Na eventjes nadenken dacht ik dat mijn beste vriendin wel altijd in is voor een feestje en wel graag met me mee zou willen. En uiteraard wilde ze dat.

We besloten wel dat we een overnachting erbij zouden doen, aangezien we zelf uit het noorden van het land komen en zo’n 2 uur zouden moeten reizen. Nu was het nog zoeken waar. Na wat rondkijken bij hotels hebben we maar besloten dat we op een camping zouden gaan staan met de tent die mijn vriendin heeft. Een camping in de buurt van de Brabanthallen was zo te vinden gelukkig.

Zaterdag middag rond half 2 zouden we vanaf huis gaan en zo’n 2 uur later aankomen op plaats van bestemming. Wat denk je komen we aan regent het en we moesten de tent opzetten. De laatste keer dat ik zelf gekampeerd heb was op de middelbare school, dus inmiddels alweer wat jaren geleden en na een tent opzetten in de regen zou het waarschijnlijk niet snel nog eens gebeuren hahaha

Nadat we ons hadden opgefrist en omgekleed gingen we richting Den Bosch om wat te gaan eten en rond kwart over 7 stonden we voor de deur van de Brabanthallen. Beetje vroeg aangezien pas om 8 uur de deuren zouden opengaan, maar we wisten niet wat we anders met de tijd moesten doen. Daar aangekomen voelde ik me eigenlijk niet meer zo “fout” hahaha! We hadden ons qua kleding netjes gehouden, maar een bloemetjes haarband ingedaan en een roze boa omgedaan, maar wat er allemaal stond te wachten! Wauw geweldige outfits, had gewoon een carnavals gevoel!

De opzet van het feest was geweldig!. Verschillende zalen waarin er optredens waren, genoeg drink stands, wc’s in overvloed (maar rond het naar huisgaan te weinig hahaha) Er is zelfs aan de rokers gedacht met rookruimtes buiten. Genoeg stands om te eten en voor ieder wat wils! Een minikermis van 2 attracties was er en de sfeer was geweldig! De artiesten die wij voorbij hebben zien komen zijn Five, K-otic, Dj paul elstak, Dune, party animals er waren nog meerdere artiesten, maar we zijn niet tot het einde gebleven en dus wat gemist!

20160625_222249_1467113685.jpg

DJ Paul Elstak was de eerste die zijn optreden mocht geven. Aangezien hij op nummer 1 stond in de lijst van De top 500 van het foute uur!

20160625_230211_1467113752.jpg

De party animals maakte er zo te zien een waar feestje van!

20160626_012847_1467113788.jpg

Na 15 jaar mocht K-otic ook weer optreden!

We zijn erover uit dat we volgend jaar weer gaan, maar er dan zeker “fouter” uit willen zien hihihi Dus houd je van een feestje en van gezellige muziek en kun je tegen drukte is dit feest echt een aanrader!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je