{{ message.message }}
{{ button.text }}

Foto's om te koesteren

En of het er nou 1 is of 1000 en de rest:)

Afbeelding blog 'Foto's om te koesteren'

Foto's je hebt ze in soorten en maten en je kunt er van alles mee. De ene mama maakt van alles een foto (bingo ik val geloof ik onder die categorie) de andere mama minder (wat net zo kostbaar is en soms misschien wel handiger). 


Maak jij veel foto's van de kinderen? Ja op deze vraag kan ik zeker weten en volmondig ja zeggen. Het zijn er geen honderden maar duizenden inmiddels.. Onze oudste is bijna 8 en toendertijd maakten we voornamelijk foto's met onze mobiele telefoon.. Ze werden gemaakt maar nog in redelijk beperkte mate.. Zo langzamerhand werden het er meer en in april 2014 kwam mijn eerste eigen compact camera wat was ik trots en begin het avontuur.. Maar de handigheid van mij gebied dat ik hem liet vallen en we een ander toestel aanschaften. En natuurlijk oefenen ohh kijk die foto die is zo schattig.. Begin 2016 verwelkomden wij onze zoon en net een week oud stote mijn dochter het fototoestel van de bank.. Moeders in tranen want hij functioneerde niet.. Op zaterdagavond via internet op zoek naar een bedrijf dat zondag levert en jawel hoor gevonden! 


En wat een mogelijkheden had deze camera zelfs een creatieve stand, dat vond ik een uitvinding.. In 2017 werd onze 2e zoon verwelkomd en was het geluk compleet. En waar wij bij de eerste de minste foto's hebben heeft de 3e geloof ik de meeste, is het bij jullie zo dat de 1e de meeste foto's heeft? 


Wuj vonden het gouden wiel wat laat uit. Wel maak ik elk jaar foto albums voor de kinderen en ieder met foto's van hun samen maar ook van zichzelf. Al met al best dikke albums want deze mama knipt er wat aan af. Ik wordt soms gekscherend al paparazzi genoemd omdat ik overal tevoorschijn kwam (met een evenement van school). Daar ben ik inmiddels mee gestopt I. V. M de privacy regeling en nu hoor je wat jammer dat je geen foto's maakt.. Ja zeker jammer maar het is het risico niet waard.. 


Maar ik dwaal af.. Vorig jaar was het toppunt.. De harde schijf crashte en deze mama was in tranen en er misselijk van.. Ik mag graag even door de foto's neuzen en herinneringen ophalen.. Uiteindelijk hadden we geluk in februari hebben we 80% van de foto's terug gekregen tegen een forse betaling (het kon alleen worden teruggehaald in een steriele ruimte) maar wat is deze mama blij. Waar slaan jullie de foto's op? 


Deze mama heeft zich vandaag maar even uitgeleefd.. Nou uhh uitgeleefd ik heb het niet eens door maar 900 foto's rijker.. En nee deze bewaar ik niet allemaal ik zoek de mooiste eruit. Soms zeggen mensen dat ik mijn aandacht er in verlies maar vandaag kwam ik bij een stukje van mijzelf.. Het is een hobby ik geniet ervan en het biedt ontspanning en niet te vergeten een kostbare herinnering! 


Houdt jij ook van fotos? Maak je ze het liefste zelf of vindt je het ook leuk om ze VA. Bv een vriend. Te ontvangen? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je