{{ message.message }}
{{ button.text }}

Forums my a**

Vreselijk.

Afbeelding blog 'Forums my a**'

Als er iets is wat je nooit moet doen, is googlen naar medische klachten. We doen het allemaal, maar we weten ook allemaal dat er de meest vreselijke dingen omhoog komen als je dit doet. 

Naast het geweldige google voor medische dingen gebruiken, gebruiken ook een hoop ouders dit om vragen te stellen over hun kindjes en opvoed issues. Maar ben ik me toch even een partij GESCHROKKEN toen ik de reacties las!

Ik geef het toe, ook ik google wel eens iets wat over de kleine gaat. Ze is pas 7 maandjes oud dus ik ben nog super nieuw in dit hele mama gedoe en vraag me dagelijks wel weer wat af. Om nou voor iedere vraag het CB te bellen vind ik dan ook weer zo overdreven. Enfin, ik dacht ik google dus even ‘hoe vaak mag mijn baby douchen’. Onzin, moet ik zelf weten (ja ik weet dat het niet goed is voor het huidje maar iedereen doet het op zijn eigen manier) het gebeurd ook niet dagelijks maar sinds ze kruipt en als een soort van Ijsselmeer kwijlend monster door de woonkamer schuift vind ik het allemaal toch wel lekker als ze fris dat bedje in gaat. 

Maar even volledig daar gelaten hoe vaak ‘goed’ is voor de kleine, schrok ik me kapot van die reacties. Wat zijn andere moeders soms (vaak zijn het vrouwen ja) VRESELIJK NAAR. Ik wist niet wat ik zag. Waarschijnlijk wist iedereen dit allang, maar ik dus niet.

Forums. Wat een ellende. Ze hebben allemaal het moederschap uitgevonden en weten het allemaal zo te brengen dat het bijna vriendelijk over komt, maar je eigenlijk gewoon keihard te horen krijgt dat je een verschrikkelijke moeder bent.

‘Iedere normale ouder weet dat het slecht voor de huid is hoor.’ Hou op zeg.

Maar niet alleen dit onderwerp is een ding, nee nee, roep maar wat en er is geheid ergens een forum vol met zure wijven die elkaar de hele dag de les lezen en iedereen wel even zullen vertellen hoe het wél, maar vooral NIET moet. 

Rot op. Wat een triest gedoe allemaal zeg.

In mijn vorige ‘blog’ schreef ik al wat over die ‘moedermaffia’, maar hiervan gingen echt al mijn nekharen overeind staan. LAAT ELKAAR TOCH EENS MET RUST. Hebben we dan allemaal niet geleerd ;’heb je niets aardigs te zeggen, zeg dan niets.’?! Zou in dit geval een hoop ellende besparen. 

Het maakt niet uit om welk onderwerp het gaat, potjes voeding of vers, bv of kv, werken of thuis blijven, who cares. Laten we gewoon allemaal wat liever voor elkaar zijn en laten we elkaar gewoon met rust laten. Iedereen doet het op zijn eigen manier. En zo makkelijk is het allemaal niet, hoe je het ook doet. 

Hoe was het ook alweer? #Doeslief ?  

X

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je