{{ message.message }}
{{ button.text }}

Floor is ziek!

Echt goed ziek..

Afbeelding blog 'Floor is ziek!' Achtergrond blur afbeelding

Zoals jullie weten ben ik mama van Floor, een kersverse, ietwat bezorgde, mama van Floor. En na dit weekend nog wat meer en extra beschermend!
Floor was al een paar dagen niet fit en sliep veel, niet des onze kleine meid. Maar goed ze kreeg ook tandjes (ja al heel vroeg). Maar donderdag op vrijdag avond toch maar een paracetamolletje gegeven. Ze bleef jengelig en had pijn aan haar tandvlees.
Vrijdag overdag ontwikkelde onze meid koorts, en deze steeg door maar 40 graden. Was ze de dag ervoor jengelig was ze nu gewoon futloos en echt ziek! Shit, toch maar de HAP bellen... Eigenlijk ging het vanaf toen alleen maar berg afwaards, weigeren van flessen, uitspugen van wel gedronken melk, hoge koortspieken en helemaal futloos. We moesten dan ook blijven in het ziekenhuis. Aan de monitor, bloedprikken, urine inleveren het klein hummelke heeft het allemaal gedaan. Ze kon ook niet anders want het lijfje was te moe om te vechten.
Inmiddels hebben we de koorts onder controle, krijgt ze vocht via het infuus en hebben we vandaag ook weer een lachje mogen ontvangen van de kleine meid. We zijn er nog niet maar we gaan wel de goede kant op!

Wat is je mamahart dan toch fragiel!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je