{{ message.message }}
{{ button.text }}

Flik Flak horloge gewonnen

Het is alweer een poosje geleden dat ik onwijs leuk bericht kreeg van MamaPlaats.

Afbeelding blog 'Flik Flak horloge gewonnen' Achtergrond blur afbeelding

Iets in de trant van 'Wat in het vat zit verzuurt niet', wilde ik het toch nog met jullie delen. Ik had meegedaan met de actie om een Flik Flak horloge naar wens te winnen. Ik was stiekem alweer een beetje vergeten dat ik had meegedaan, totdat ik een mail van MamaPlaats kreeg: 'Gefeliciteerd, je bent één van de winnaars van de Flik Flak winactie'. Uit pure enthousiasme belde ik meteen mijn man, die net zo blij was.

Het horloge is niet voor mij en ook niet voor mijn man. Nee, hij is voor onze eigenwijze Kleuter. Met zijn 4 jaar is hij weliswaar wat aan de jonge kant om te leren klokkijken. Maar dan ken je onze Kleuter nog niet. Hij is dol op alles wat met klokken te maken heeft en is hij bezeten van de tijd. Hij kan al hele en halve uren kijken en begrijpen. Ook de kwart-uren gaan hem steeds beter af. De minuten zelf zijn nog wat moeilijk, maar ach, hij is pas 4.

Overal waar we komen ziet Kleuter klokken: op kerken, een grote in het ziekenhuis, bij de logopedie, op school, in de winkel, op het station, noem het maar op. Onlangs waren we bij mijn oma in Barneveld. Ze woont in het centrum, recht tegenover de grote kerk. Dat vond Kleuter fantastisch. En mijn opa (hij leeft niet meer) was ook gek op klokken. Het hele huis van mijn oma hangt nog steeds vol klokken. Van simpele kleine klokjes tot echt mooie koekoeksklokken. Kleuter kon zijn lol niet op toen het 12 uur was.

De klokkengekte van Kleuter gaat zelfs zo ver, dat hij onder een echt klokkendekbed slaapt. We liepen een paar maanden geleden door de grote blauwe blokkendoos uit Zweden en daar zag hij het dekbedovertrek hangen. Dolenthousiast liet hij hem zien. Die wilde hij hebben. Maar dat mocht niet. Ook al was de overtrek 'maar' 15,00 euro en kunnen we ons dat prima veroorloven, hij mocht hem niet hebben. Hij heeft genoeg dekbedhoezen. En bovendien krijgt hij echt niet alles wat hij wil. Kleuter had zijn zinnen gezet op het dekbed. Hij moest en zou hem hebben. Ik zag hem denken naar een oplossing. Uiteindelijk zei hij: 'Mama, ik heb toch ook een eigen spaarpot? Daar zitten ook centjes in. Dan wil ik hem van mijn eigen centjes kopen'. Dit was voor het eerst dat Kleuter zoiets zei. Hij had zelf gespaard en wilde van zijn eigen centjes het dekbed met de klokken kopen. Ik was geraakt door zijn opmerking. Hij wilde toch echt heel graag het dekbed hebben. Dus mocht hij hem hebben. Uhm zelf kopen! Want dat wilde hij graag. Hij was de koning te rijk. Straalde van oor tot oor. Thuis gaf hij meteen zijn spaarpot aan mij en samen hebben we het geld eruit gehaald. Kleuter is nog steeds blij met zijn dekbed. Als het dekbed in de was zit, ligt er een andere op zijn bed. Dat is ook prima. Maar zodra hij ziet dat zijn klokkendekbed weer op zijn bedje ligt, is hij dolgelukkig. 'Want dan slaap ik het allerlekkerst mama'.

Het gave Flik Flak horloge is dan ook echt een mega gaaf cadeau voor Kleuter. Zo kan hij nog beter leren klokkijken. En hij is nog eens superstoer ook! Blauw (zijn lievelingskleur) met haaien (stoer!!) Thanx MamaPlaats en Flik Flak voor dit geweldige cadeau. En niet alleen namens mijzelf, maar ook zeker namens mijn blije Kleuter!

2016%2001-13%20Flik%20Flak%20horloge%20g

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je