{{ message.message }}
{{ button.text }}

Flesjes mag je dus niet te lang uitkoken, weer wat geleerd.

Als alle flessen lekken en je kleintje honger hebt. Wat doe je dan!!

Afbeelding blog 'Flesjes mag je dus niet te lang uitkoken, weer wat geleerd. '

Pffff. Wat een paniek hier πŸ™ˆ

Ter info, vanmiddag heb ik alle flesje uitgekookt en op wonderbaarlijke manier lekken ze nu aan alle kanten! Allemaal... Gelukkig gisteren een nieuwe flessen set besteld omdat deze flesjes te klein werden en ik ze per voeding 2x moet vullen. Helaas zou deze set pas donderdag binnenkomen. Gelukkig stond daar ineens de bezorger voor de deur. Vriendlief is niet thuis en laat nu net alles tegelijk gebeuren!

Eerst alle flesjes geprobeerd, inmiddels een heel erg gillend huilende Elisabeth in de kamer. Ondertussen een flesje gevonden die (dus niet) minder lekte. Snel melk geven, binnen 2 min 130 ml melk over de bank zo op het kleed. Weer hard gillende Elisabeth, ondertussen vieze bank, vieze broek, vieze Elisabeth.

Ook nog een hond die ondertussen een speen en de fles kapot bijt en de speen vervolgens opeet!!!

De DHL voor de deur. (Met dus gelukkig de nieuwe flessen set, maar dat wist ik toen nog niet. Dus voeterend naar de deur met een extreem gillend/huilend kindje op de arm)

Nog steeds huilende ElisabethπŸ™ˆ

Hond corrigeren en proberen de speen af te pakken.. die ze dus doorslikte (oeps) 

Snel het pakket openen en gelukkig de nieuwe flesjes uitpakken!! Snel uitkoken, wat niet sneller kan dan de aanbevolen tijd jippie. 

En nog steeds een extreem huilend meiske op m'n arm. Helemaal in paniek en niet stil te krijgen... 

Na 5 minuten snel een flesje in elkaar en vullen maar! Snel de fles in de mond en eindelijk is er rust in huis!

Pffff... Natuurlijk kwam alles tegelijk πŸ€€πŸ˜’πŸ˜…πŸ˜ͺπŸ˜‘πŸ˜£πŸ˜–

Gelukkig zijn we 3 kwartier verder. Het huis is een tyfus zooi. Maar de hond ligt stil op de bank. Elisabeth slaapt op mn schouder en ik.....

Ik moet ondertussen al heel lang plassen, heb een nat shirt aan, natte broek, heb een natte stinkende bank en mag straks het hele huis nog even opruimen πŸ€£πŸ˜…πŸ˜ͺπŸ˜–

Nou... Dat was me het uurtje wel πŸ™ˆ

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je