{{ message.message }}
{{ button.text }}

Fitness deel 2

Fitmom, hersenletsel, fitness

Afbeelding blog 'Fitness deel 2' Achtergrond blur afbeelding

Heerlijk om weer te sporten, het maakt me fit en ik kan even alles vergeten.


Heerlijk wanneer de oudste aan het judoën is, dan kan ik de fitness lekker in. Net als gister.... ik ben er weer lekker voor gegaan.

Mijn fysiotherapeut had gezegt dat ik mijn benen bij de legpress even apart van elkaar moest doen. Omdat ik door mijn hersenletsel minder kracht heb rechts en het beter is om het dan af te wisselen. Zo gezegd zo gedaan....maar man!!!!! Ik ga echt kapot van de pijn haha, ik lach er maar om....maar fantastisch voelt het niet😂😂 geloof dat ik op het moment elk spiertje belast heb.

Ik heb lekker 3 kwartier volgemaakt en daarna mijn oudste bij de judo gehaald. Nu lekker lui op de bank....ik hoef niet veel...zolang ik maar geen trap op en af hoef dan gaat het goed. Op naar volgende weel👊🏻

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je