Snap
  • Mama
  • Gezond
  • Vakantie dagje weg
  • fitmom
  • Mamavan3

Fitness

We did it!!!!
6 jaar geleden

Het begin is er weer! Ik ben in September begonnen 3x per week krachttraing en kan onderhand 80 kilo wegduwen. Het gast best snel en als je straks "verslaafd" raakt aan het gevoel van verzuring schieten die kilo's omhoog. En het doet zo veel voor je figuur. Heel veel succes!

6 jaar geleden

Het gaat wel goed komen. Ik denk dat als je weer een paar x getraind hebt, dat je daar vanzelf weer goed mee wegkomt? je moet eerst weer een x gaan haha ik vond het een hele uitdaging om daar weer te zijn. En dat terwijl, il daar elke week kom voor de sport van de kinderen ?

6 jaar geleden

Ja het is weer even een paar x gaan en dan zal het wel weer vanzelf gaan. Moet wel zeggen dat ik harder moet werken dan normaal. Ook vanwege de griep steeds van de kinderen. En doordat ik zelf natuurlijk niet 100% lichamelijk er tegen aan kan. Maar het komt wel goed, ik heb een fysiotherapeut die mij in de gaten houdt?. Ik sport bij een gezondheidsinstituut, alles onder een dak!

6 jaar geleden

Goed gedaan! Succes weer! Het viel mij ook heel erg tegen in het begin, maar ik merkte dat het best snel weer terug kwam... Goed rust houden tussendoor en hopelijk heb je een goede instructeur?