Snap
  • Mama
  • JayAndTheChaos
  • BossGirlsMom

First things first

1e Blog!

Mijn aller eerste blog op mamaplaats! Normaal gesproken ben ik niet zo van de blogs maar ik ben toch geïnspireerd geraakt door alles wat je ermee kunt doen en/of bereiken. 

Zoals de titel al zegt First things first! Ik zal me voorstellen. 

Ik ben Jaylin, iedereen zegt altijd Jay dus dat houden we erin (oké?). Ik ben 22 jaar en moeder van 2 geweldige dochters, Emma en Allexa. Ik ben getrouwd in september 2019 met Jelmer mijn soulmate en partner in crime. We wonen samen in Drachten in ons eigen huis dat we in Mei 2020 hebben gekocht. 

Misschien ken je me wel van 4 handen op 1 buik. Hier heb ik aan meegedaan en is uitgezonden in 2018. Hierover zal ik in een volgende blog meer gaan vertellen maar dan weet je er in ieder geval van. 

Ik werk als Customer Advisor bij een Telecombedrijf maar mijn titel als moeder staat op nummer 1. 

Verder hou ik enorm veel van koken en ben ik bezig met een website om al mijn eigen recepten op te plaatsen. Het creëren van eigen recepten geeft veel voldoening vooral als iedereen het erg lekker vind ( is nogal een uitdaging ;) ). 

Als er dingen zijn die je wilt weten let me know! Ik ga mijn uiterste best doen om zoveel mogelijk dingen te delen in mijn Blog(s) en jullie op de hoogte te houden. 

Liefs!