{{ message.message }}
{{ button.text }}

First mamaswap (2.0)

Na tig keer met het pakket zachtjes geschud te hebben, denkende dat ik op die manier vast kon raden wat er in zat, was het eindelijk zover!

Afbeelding blog 'First mamaswap (2.0)'

Ondanks dat ik eerst wat twijfelde om mee te doen ben ik nu superblij dat ik het toch gedaan heb! Voor de mensen die nog niet weten wat een Mamaswap is: Na het aanmelden via mamaplaats krijg je een mail toegestuurd met daarin een aantal vragen over jezelf en je gezin en dit deden andere moeders die meededen natuurlijk ook. Wanneer de aanmeldingen binnen zijn wordt iedereen aan een andere moeder gekoppeld en krijgen dan de vragenlijst, met antwoorden,  van de ander. Door dit te lezen kun je een beeld vormen van de ander en kun je inschatten wat voor cadeautjes de ander leuk zal vinden! De afspraak was dat we 26 mei uit zouden pakken maar (lucky for us) waren alle pakketten er al een dag eerder dus smokkelden we er mooi een dag afwachten vanaf!

Meneer en ik waren wat later thuis, dus stond ik inmiddels te stuiteren van enthousiasme toen ik alle foto's van de andere pakketten voorbij zag komen! Bij binnenkomst heb ik Jay dan ook meteen aan het werk gezet om de doos uit te pakken!

In mijn enthousiasme ben ik dan ook vergeten een foto te maken van de mooie verpakkingen, maar ik kan jullie vertellen dat ze er echt héél erg mooi uitzagen! 

3_1464260895.jpg

En wat lag er helemaal bovenop? Het eerste cadeautje voor meneer! Nou, toen begon hij het wel heel leuk te vinden!

4_1464260970.jpg

Volgens mij dacht Jayson even dat alles voor hem was want ineens begon hij alle cadeautjes te stapelen in zijn speelhoekje en kreeg ik een strenge blik toegeworpen toen ik een cadeautje voor mezelf pakte. Well excuse me!

IMG_8010_1464261345.JPG IMG_8011_1464261409.JPG

Meneer heeft nog even gezellig zitten spelen met zijn nieuwe politiewagentje en vliegtuigje. Voordat ik de cd met slaapliedjes uit het pakket voor hem opkon zetten lag hij al heerlijk te tukken, dus van dat cadeautje gaan we vandaag pas genieten!

IMG_8018_1464261954.JPGIMG_8017_1464262017.JPGIMG_8012_1464262085.JPG

Zelf ben ik ook verschrikkelijk verwend met een mooi potje met allemaal (roze) briefjes met positieve woorden en leuke dingen om samen te doen! Nog een schattige pot met daarin heerlijke tutspulletjes (héérlijk vind ik dat, als ijdeltuitje zijnde), een geweldige statement ketting in één van mijn lievelingskleuren (koraal, en dat had ik nog niet eens in de vragenlijst gezet), heerlijke honing truffeltjes, een cute fotolijstje, een mooie roze veer-pen en last but not least een fotoshoot door haar supergetalenteerde moeder! 

PhotoGrid_1464262924250_1464263014.jpg

Dankjewel lieve Loes! Je hebt zo je best gedaan! We zijn heel blij met al die verwennerijen!

1_1464263273.jpg

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je