{{ message.message }}
{{ button.text }}

Feestdagen voorpret

Feestdagen voorpret; vaak is de voorpret nog leuker dan de feestdagen zelf. Wat is voor jullie feestdagen voorpret?

Afbeelding blog 'Feestdagen voorpret'

De fonkelende lichtjes in de stad, de geur van vers gebakken pepernoten, een prachtig versierde kerstboom. Voor mij is die feestdagen voorpret eigenlijk vaak nog veel leuker dan de feestdagen zelf.

Gisteren deden vriendlief, jongste dochter en ik even een rondje Lidl. Let wel: wij zagen de Lidl nog steeds als een eenvoudige budgetsupermarkt met die lekkere, verse, goedkope broodjes. Niets blijkt op dit moment minder waar te zijn. Wij keken werkelijk onze ogen uit bij de aanblik van zoveel lekkere luxe. Van roomboterklokjes tot kaviaar en van hele Serano hammen tot de meest aparte kazen. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is daar verkrijgbaar. Mijn Bourgondische inslag kwam duidelijk naar boven. Likkebaardend liep ik door deze supermarkt, terwijl vriendlief intussen toch wel wat bedenkelijk naar het steeds vollere boodschappenmandje keek. Dochterlief huppelde wat in het rond en zag het tafereel rustig, maar vooral heel slim van een afstandje aan: ''Mama, er mogen nog maar 5 dingen in mijn mandje'' Tja, als dochterlief het al zegt....Uiteindelijk was er gelukkig nog net 1 plekje vrij; voor simpele snoepjes voor haar en grote zus.

Ik zie de feestdagen absoluut niet als een ordinair 'vreetfeest' maar als een gezellig samenzijn met mensen waarvan je het meeste houdt, maar zo`n lekker uitstapje in deze supermarkt deed mijn feestdagen voorpret onverwachts toch wel extra oplaaien.

Wat is voor jullie 'feestdagen voorpret'?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je