{{ message.message }}
{{ button.text }}

Feestdagen met een dubbel gevoel

Afbeelding blog 'Feestdagen met een dubbel gevoel ' Achtergrond blur afbeelding

It's the Most Wonderful Time of the Year!

Ben ik het er mee eens? Ja en nee.

Ik vind de maanden november en december ontzettend mooi maar ook ontzettend zwaar. Verdriet, geluk, maar ook stress liggen in deze maanden dicht bij elkaar.

Feestdagen zijn duur en ja natuurlijk hoor ik dan vaak, je kan het hele jaar ervoor sparen toch. Maar zo makkelijk is dat dus niet met een weekbudget van 75 euro. En ja er zijn nog veel meer gezinnen die het veel zwaarder hebben dan ons. Maar ik deel nu hoe dit voor mij voelt.

Soms ben ik ook gewoon een raar mens 😂

 Ik hou van mijn eigen bubbel en kan ook niet zo goed tegen onverwachte dingen of dingen die anders lopen dan anders. En feestdagen lopen altijd anders dus helaas voor deze mama 😬

Laat me wel meteen even vertellen dat gezondheid zoveel belangrijker is en dat er op dit moment genoeg mensen vechten tegen een rot ziekte. Voor deze mensen is samenzijn veel belangrijker dan geld en daar ben ik het helemaal mee eens.

Maar helaas kosten veel dingen geld. Eten is niet gratis en ik wil als mama mijn kindjes ook wel iets kunnen geven. Mijn kinderen weten hoe de situatie is en ze weten dat er gewoon niet veel geld is. ik ben daar ook heel erg open over tegen de kinderen. Mijn oudste dochter heeft het er soms wel moeilijk mee. Maar ze accepteert het wel steeds meer en meer.

Ik ben iemand met heel veel gevoel en in deze tijden weet ik als geen ander dat er zoveel andere gezinnen in dezelfde situatie zitten en dat doet me echt zeer.

Dus ik wil ieder die deze blog leest iets vragen.

Kijk eens goed om je heen, misschien ken je wel iemand die het financieel zwaar heeft en die jij met een klein gebaar ontzettend blij kan maken. Misschien heb je wel iets van de kinderen liggen waar ze niks meer mee doen en maak je een ander kind daar dol gelukkig mee.

Een klein gebaar kan zoveel moois brengen.

Als we allemaal een beetje aan elkaar denken zal dat de wereld toch wat mooier maken.

Het zou toch voor elk gezin de mooiste tijd van het jaar moeten worden.

❤️

Liefs Deesi

❤️

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je