{{ message.message }}
{{ button.text }}

Feestdagen en (schoon)familie

Afbeelding blog 'Feestdagen en (schoon)familie'

Hebben jullie soms ook het idee dat jullie jezelf moeten opsplitsen in 500 stukjes?! Nou ik wel!
Mijn familie en feestdagen gaan niet echt goed samen. En dat wil dus zeggen dat er op elke feestdag of vlak er voor wel altijd iets is gebeurd en dan moet je denken aan ziektes en overlijdens zo ook vorig jaar, toen overleed mijn lieve opa! Dus dit jaar zouden wij EINDELIJK de feestdagen kunnen vieren en onze eigen tradities creëren!
Think again, it’s not gonna happen!
Nu is het niet mijn ‘eigen’ familie, maar mijn schoonfamilie die in de clinch liggen, dus ja hoor 2 dagen Sinterklaas en 3 dagen kerst..... Dus ik heb nu een heel dubbel gevoel, ene kant lekker gezellig de feestdagen komen er aan en de andere kant wat een ellende met al die drukte! Zal uiteindelijk vast wel gezellig worden, hoop ik haha!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je