{{ message.message }}
{{ button.text }}

Favorite TAG Blog. Doe ook mee!

Ja, ook ik heb de favorite TAG ingevuld. Benieuwd? Lees het! Laat je een reactie achter??

Afbeelding blog 'Favorite TAG Blog. Doe ook mee!'

MY FAVORITE:

Food:

Ik ben dol op pasta’s! We eten dat zeker eenmaal per week, maar vaak ook zelfs tweemaal. macaroni, lasagne, tagliatelle en spaghetti heerlijk. De kinderen zijn er ook dol op, vooral spaghetti en tagliatelle. Echter zijn dochter en vriendlief beide geen fan van lasagne, zij mogen dan zelf koken (meestal bami, wat ik niet zo lekker vind).

Drink:

Ik vind ijsthee heel erg lekker, met prik of zonder prik dat maakt mij niet veel uit. Vooral in de zomer, ijskoud met ijsklontjes! Heerlijk om af te koelen. En soms vind ik ook een blikje red bull lekker, maar dan wel met bosbessen smaak.

Animal:

Onze lievelingsdieren zijn schildpadden, hebben wij voordat we kids hadden ook altijd gehad. Alleen was een groot terrarium niet meer haalbaar in combinatie met kinderen (en alle spullen die daarbij komen kijken). Onze schildpadden: Crush, Stitch, Stripe en Dude hebben nu ergens anders een goed leven.

We hebben nu wel een kat: Puma. Hij is een beetje een sukkel. Kan dingen niet goed inschatten, waardoor hij vaak tegen de bank aan vliegt in plaats van op de bank en tegen de deur loopt, maar dat is wel heel erg grappig. Een knuffelbeest is het (helaas) absoluut niet.

Welke dieren ik zelf echt heel gaaf vind zijn dolfijnen. Ik vind het erg slimme dieren en zou er graag mee willen zwemmen, ooit eens.

Movie:

Dat is erg lastig. Thuis zijn we meer van de series. Als ik er dan toch een moet kiezen: Harry Potter (of zijn dat er stiekem toch 8??).

Actor:

Josh Duhamel! No Doubt! Goede, leuke acteur en een super lekker ding! Hahaha

Actress:

Geen idée eigenlijk. Ik vind Drew Barrymore wel leuk.

Song:

Liquido met Narcotic. Die vind ik nog steeds heeeeel erg gaaf.

Band:

Ik was vroeger fan van the Backstreet Boys! Ik heb concerten bezocht en heel mijn tienerkamer hing er vol mee. Nu vind ik The Baseballs erg leuk. Die steken oudere liedjes in een nieuw jasje. Als ik in de keuken sta zet ik hun muziek aan en sta ik lekker swingend te kopen/te ruimen.

Singer:

Usher, tja ik heb een uiteenlopende muziek smaak haha

Dutch Singer:

Nielson. Hij heeft leuke liedjes die blijven hangen in je hoofd en je binnen no time aan het mee lallen bent.

Serie:

Oh jee, hier kan ik er echt geen één noemen. Ik heb er meerdere: Wie is de Mol? CSI (Las Vegas, Miami en New York), Criminal Minds, Lie to Me, Suits, Covert Affairs, Hawaii 5-0, Veronica Mars (en van vroeger: Beverly Hills 90210, 90210 (de serie daarna) en Charmed). Zoals ik al eerder vertelde: wij zijn dol op series.

Game:

Momenteel speel ik BigFarm online, erg leuk boederij spel waarbij ik niemand lastig val op facebook (is dus niet via facebook). Ook heb ik laatst weer RollerCoaster Tycoon gespeeld en Sims. ZooTycoon blijft ook leuk. Maar voor nu zeg ik dus BigFarm.

Hobby:

Mijn hobby voor mij alleen is Waterpolo, voor met de kids: knutselen.

Artist:

Hier heb ik totaal geen idee. Schrijfster J.K. Rowling??

Style:

Qua kleding: stoer met klein beetje vrouwlijk. Dit geldt overigens ook voor mijn dochter, al vind die rokjes en jurkjes helemaal geweldig, maar daar zit dan altijd wel een stoer tintje aan. Voor mijn kleine vent absoluut Stoer! (van Lief! Lifestyle hjahaha).

Colour:

Absoluut GROEN al zo lang als ik me kan herinneren. In ons huis hebben we neutrale kleur meubels (beuken kleur meubels en antraciet kleurige bank, gordijnen en stoelen), de ditjes en datjes zijn over het algemeen groen.

Person(s):

Mijn twee kinderen en mijn vriend.

Dit was een super leuke TAG. Doe jij ook mee??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je