{{ message.message }}
{{ button.text }}

Familie, liefde en een baby #12

Afbeelding blog 'Familie, liefde en een baby #12' Achtergrond blur afbeelding

Terug van even weggeweest..

Er is veel gebeurd hier. Danny en ik hebben op het punt gestaan om uit elkaar te gaan. Hij is het type man wat gaat werken, en de vrouw doet het huishouden. Prima hoor, mij hoor je verder niet klagen want ik werk m’n uurtjes evengoed zodat ik zelf ook wat bijdraag financieel gezien en ik heb daarnaast ook voldoende tijd om het huishouden te doen, de was te wassen en Sjoerd te verzorgen.
Nou is het zo dat ik voor de zwangerschap 34 uur werkte en daarnaast nog 1 middag in de week naar school ging. Ik deed lichamelijk zwaar werk en had een fijn salaris dus om ineens overal mee te stoppen was gewoon een klap in m’n gezicht. Ik wilde namelijk persé niet afhankelijk zijn van Danny. Natuurlijk wist mijn gezond verstand ook wel dat ik dit nu eenmaal moest accepteren maar dat is heel moeilijk voor mij geweest. Vooral ook omdat Danny zo’n type is wat het tegen me gebruikt in een ruzie..
Inmiddels werk ik weer een aantal uur in de week zodat ik toch onder de mensen kom en ik zit sindsdien ook een stuk beter in mijn vel maar buiten het werk, het huishouden en de kinderen, heb ik ook liefde nodig. Niet gek lijkt mij? Danny is zo dus totaal niet. Hij zal nooit eens een arm om me heenslaan, of even lekker tegen me aankruipen. Ook vind hij het overbodig om samen wat te ondernemen zodat we ook eens geliefden kunnen zijn ipv alleen maar papa en mama. Als het om de kinderen gaat maakt het allemaal niks uit, ook niet wat het kost maar als ik ergens om vraag is het al gauw te duur. Hier baal ik behoorlijk van en dit heb ik dan ook naar hem uitgesproken. Dit liep weer uit op ruzie en uiteindelijk stonden we op het punt om uit elkaar te gaan...

Zie ik het dan toch helemaal verkeerd? Of is Danny degene die wel iets meer moeite mag doen...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je