{{ message.message }}
{{ button.text }}

Familie Foto

Afbeelding blog 'Familie Foto' Achtergrond blur afbeelding

Die eeuwige strijd om een familie foto... herkenbaar? Mijn wederhelft houdt niet echt van foto’s maken en al helemaal niet van die geposeerde foto’s. Ook ziet hij het nut niet in van foto’s delen op sociale media, waardoor ik laatst hoorde dat iemand dacht dat ik alleenstaande moeder ben doordat ik telkens alleen met Vie op de foto sta. Want tja, als het niet op Instagram staat bestaat het niet, toch?

Toevallig hou ik wél heel erg van foto’s (maken), laatst bladerde ik door mijn fotoalbum van vroeger en dat is toch enorm dierbaar. Foto’s van toen ik klein was, dat album geeft echt een sfeerimpressie van mijn jeugd. Daarom vind ik het zo belangrijk om mooie foto’s te (laten) maken. Na enige overtuigingskracht kreeg ik de hubby zo ver dat we kerstfoto’s gingen maken. Super Amerikaans met matchende pyjama’s voor de kerstboom met cadeautjes er onder. Toch betekent dit heus niet dat wij in deze pyjama’s onder de kerstboom zitten met Kerst, zoals in de films. Soms lijkt het allemaal zo perfect door deze foto’s, maar we weten natuurlijk allemaal dat dit helemaal niet zo is.

Maar af en toe is het zo fijn om weg te dromen bij dit soort foto’s... helemaal over een tijdje wanneer je al weer vergeten bent dat Vie haar hele kin had ondergespuugd tijdens het poseren en niemand dat had gezien. Of de boze blik van je hubby toen de foto 20 keer over moest omdat het niet van je goede kant genomen is. Maar gelukkig kunnen we nu wel bewijzen dat hij écht bestaat, hij staat immers vereeuwigd op Instagram. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je