{{ message.message }}
{{ button.text }}

Facebook voor mama's. I'm Hooked.

Afbeelding blog 'Facebook voor mama's. I'm Hooked.' Achtergrond blur afbeelding
Sinds kort ben ik ook druk op Facebook. Voorheen moest ik allemaal niets hebben van de hype rondom Facebook, Hyves en Twitter. Maar voor de webshop werd mij geadviseerd om toch maar een Facebook account te hebben. Een beetje webshop heeft op zijn minst de "Vind Ik Leuk" button op zijn site staan. Een knop zodat men direct al zijn of haar volgers op de hoogte kan brengen via Twitter en de aloude bekende in Nederland, nog steeds populaire Hyves. Ik koos ervoor om een Facebook account te openen. Na een hele middag proberen en rommelen is het me dan uiteindelijk gelukt om een account te openen. Ik koos voor een gewoon account zoals de meeste mensen hebben en voor de webshop een speciale pagina, waarop mensen kunnen kijken, klikken en wij als webshop de vrienden kunnen informeren. Na enkele maanden verder te zijn nu, moet ik toch eerlijk toegeven. I'M HOOKED, totaal verslaafd aan Facebook, ik moet iedere dag even kijken. Welke vriendin heeft wat meegemaakt vandaag. Bevriende webshops schrijven over hun ervaringen en ook wij posten met enige regelmaat fotootjes van nieuwe items. Nooit verwacht dat ik dit zo gingen volgen. Het Hyves tijdperk is compleet langs me heengegaan, ik ben niet verslaafd aan Wordfeud maar op Facebook breng ik per dag toch een aardige tijd door.  En onlangs hebben we ook een winactie gecreërd. Onder iedere 10 nieuwe likes (dat zijn dus de mensen die op "vind ik leuk" hebben geklikt via onze www.facebook.com/dreumesenzo) verloten wij een setje haarspeldjes. Gratis verstuurd en hartstikke hip. Ik ben benieuwd of er nog meer mama's zo verslaafd zijn aan Facebook, laat eens een berichtje achter.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je