Snap
  • Mama

Fabulous Mama Awards 2015

Vandaag waren de Fabulous Mama Awards 2015 en wat een feestje was dat!

Aangezien ik nog niet zo heel lang mama ben, heb ik mij eigenlijk ook nooit bezig gehouden met alle bladen, trends en blogpagina’s. Of beter gezegd, alle informatie rondom het moederschap leek nog erg ver weg ondanks alle kleintjes in de familie. Tuurlijk voelde ik mij goed in de rol als tante, maar het moederschap is toch heel iets anders. Ik vond het dan ook geweldig om te horen dat ik 2 kaarten had gewonnen voor de Fabulous Mama Awards 2015. 

Het weer was de afgelopen periode wat wisselend, maar vandaag was daar helemaal niets van te merken. Een heerlijk zonnetje en de aangename temperatuur zorgden voor een fijne middag in de Tolhuistuin in Amsterdam. Bij binnenkomst werden wij enthousiast begroet en konden meteen doorlopen naar het feestelijk versierde event. Je kon duidelijk merken wat het thema van vandaag was, namelijk; Hippie Chic! Aan het begin van het terrein was een complete hoek ingedeeld voor de kinderen die mee waren. Zij konden hier schilderen, Loombandjes maken, een glittertattoo laten plaatsen, cupcakes versieren of gewoon heerlijk spelen. De hele middag was dit gedeelte goed gevuld, de kinderen vermaakten zich dus prima!

Meteen ernaast was het grote podium te vinden, met daaromheen verschillende eet- en drink mogelijkheden. Dit gaf een heerlijk knus en gezellig gevoel. Alles bleef zo lekker overzichtelijk en je kon zo echt even genieten van de dag en de activiteiten. Op dit punt werd zelfs aan de kleine kindjes gedacht, er was een speciale Kruidvat verzorgingshoek waar de kindjes verschoont konden worden en je kon binnen ook jouw kindje voeden. Het enige verbeterpuntje dat ik hier kon vinden, was de voedingsplek zelf. Dit was namelijk een ruimte met rondom ramen en als borstvoedingsmama moest je dus geen gêne hebben.Gelukkig heb ik daar tegenwoordig weinig last van!

Naast de gezellige sfeer kwamen wij natuurlijk ook voor de workshops, de hippiemarkt en de uitreiking van de Fabulous Mama Awards. Ik heb meegedaan met een workshop lippenstift aanbrengen van L’Oréal. Zij vroegen hiermee direct aandacht voor de geweldige organisatie Free a girl. Ook dit jaar wordt door L’Oréal gevraagd op Wereldmeisjesdag een selfie te plaatsen met een felgekleurde lippenstift. Dit om meer aandacht te vestigen op de stichting en de hulp die deze meisjes nodig hebben. Wij konden ter plaatse een foto laten maken en kregen natuurlijk een prachtige kleur lippenstift mee. Dit jaar maak ik een selfie op Wereldmeisjesdag, wie doet er mee?!

Als afsluiting werden uiteraard de 4 prachtige awards uitgereikt en ik moet zeggen ik was zeker onder de indruk van deze powervrouwen. Zij zorgen ervoor dat er meer vrouwen geïnspireerd raken om te ondernemen, ook nadat zij moeder zijn geworden. Het was een fijne en ontspannende dag, en omdat jullie er niet bij konden zijn heb ik hieronder een kleine foto impressie voor jullie gemaakt. :)


Het kinderhoekje


Het begin van de Hippiemarkt


De gezellige tentjes bij het podium


Natuurlijk ook even een foto tussendoor met ons ventje


Ook even met papa


De uitreiking van de awards!


Nog eentje


Als laatste uiteraard de goedgevulde goodiebag. Top gevuld voor zowel mama als kind :)

Hopelijk mogen we er volgend jaar weer bij zijn, we hebben vandaag in ieder geval genoten.

8 jaar geleden

Het was ook heel leuk georganiseerd :) zeker een aanrader

8 jaar geleden

Hoi Laura, Wat leuk dat je reageert! Het was een heerlijke dag :) Groetjes

8 jaar geleden

Dat was het zeker :)

8 jaar geleden

wauw! ziet er super uit!