{{ message.message }}
{{ button.text }}

Extra vitamientjes bij het ontbijt

Een idee om je week(end) goed te beginnen!

Afbeelding blog 'Extra vitamientjes bij het ontbijt' Achtergrond blur afbeelding

Even naar de supermarkt, vanalles halen en misschien nog een sapje meenemen omdat je dan toch een gezonde toevoeging hebt aan je (misschien ongezonde) boodschappenlijstje. Tip: Neem een netje perssinaasappels mee! Als je een ochtend niet hoeft te stressen om de kids naar school te brengen of om optijd op je werk te zijn, maak dan je eigen sapje.

De sinaasappeltjes worden nu weer een beetje kleiner, dus je hebt er wat meer nodig om je sap te persen, maar aangezien je toch de tijd hebt deze ochtend; maakt dat niet zoveel uit :)

Zorg dat je alle sinaasappels goed perst, het is zonde als je hem weggooid als je er meer uit kunt halen.

Zelf heb ik geen problemen met het vruchtvlees dat bij het sap komt, maar sommige mensen (zoals het vriendje lief) vinden dat niet lekker. Ook voor de kleine kids is het vaker fijner om het te zeven. Dus men pakt een zeef en bijvoorbeeld een kommetje (zodat je niet knoeit) en zeeft alles zodat je alleen nog het sap overhoud.

Tadaa! Sinaasappelsap zonder de vieze bittere smaak die je altijd hebt bij sap uit de winkel. Lekker zoet en gezond! Maak het af met vers gebakken broodjes of (misschien wat ongezonder) lekkere wentelteefjes en zo heb je een lekker ontbijtje voor je gezin om de week of het weekend te beginnen!

Enjoy <3

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je