{{ message.message }}
{{ button.text }}

Extra kilo's na de zwangerschap? Dat word afvallen!

Je bent bevallen van een prachtig kindje maar die kilo's willen er maar niet af en nu?? Juist afvallen.

Afbeelding blog 'Extra kilo's na de zwangerschap? Dat word afvallen!'

Je hebt een paar weken geleden een prachtig kindje op de wereld gezet maar die kilo's willen maar niet weg! 

Ja ook daar heb ik last van.

ik heb namelijk een dochtertje gekregen 11 weken geleden en ervoor was ik al "te" zwaar, want met een gewicht van voor de zwangerschap 88 kilo's en 1.69 lang, zit je al te hoog! En dan nu de kilo's die eraan zijn gekomen en er niet af willen ik weeg nu 103.5 kilo dus ja tijd om er wat aan te doen!

Daarom heb ik besloten af te gaan vallen met cambridge en hopelijk kom ik tussen de 70 en 75 kilo uit waar ik me heerlijk bij voel! 

Ik heb namelijk nu 3 kinderen, een zoon van 6 een dochter van 2.5 en een baby dochter van 11 weekjes, en daardoor zal ik waarschijnlijk nooit meer een strak lichaam krijgen en dat is prima ik heb er uiteraard wat moois voor gekregen!

Ik heb een afspraak gemaakt en 26 oktober a.s. ga ik beginnen en dit gaat onder begeleiding omdat ik zelf erg slecht ben in structuur houden in me eentje ;p . 

Ik hou jullie op de hoogte wat mijn startgewicht is en hoe het allemaal gaat verlopen. En hoe ik uiteraard de eerste dagen/weken doorkom.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je