Snap
  • Mama
  • Gezond

Extra kilo's na de zwangerschap? Dat word afvallen!

Je bent bevallen van een prachtig kindje maar die kilo's willen er maar niet af en nu?? Juist afvallen.

Je hebt een paar weken geleden een prachtig kindje op de wereld gezet maar die kilo's willen maar niet weg! 

Ja ook daar heb ik last van.

ik heb namelijk een dochtertje gekregen 11 weken geleden en ervoor was ik al "te" zwaar, want met een gewicht van voor de zwangerschap 88 kilo's en 1.69 lang, zit je al te hoog! En dan nu de kilo's die eraan zijn gekomen en er niet af willen ik weeg nu 103.5 kilo dus ja tijd om er wat aan te doen!

Daarom heb ik besloten af te gaan vallen met cambridge en hopelijk kom ik tussen de 70 en 75 kilo uit waar ik me heerlijk bij voel! 

Ik heb namelijk nu 3 kinderen, een zoon van 6 een dochter van 2.5 en een baby dochter van 11 weekjes, en daardoor zal ik waarschijnlijk nooit meer een strak lichaam krijgen en dat is prima ik heb er uiteraard wat moois voor gekregen!

Ik heb een afspraak gemaakt en 26 oktober a.s. ga ik beginnen en dit gaat onder begeleiding omdat ik zelf erg slecht ben in structuur houden in me eentje ;p . 

Ik hou jullie op de hoogte wat mijn startgewicht is en hoe het allemaal gaat verlopen. En hoe ik uiteraard de eerste dagen/weken doorkom.

7 jaar geleden

Helaas, geen idee. Ik kan me dit niet voorstellen. Toen de kleine eruit was woog ik meteen minder dan voor de zwangerschap. Resulteerde er wel in dat ik mega veel moest eten ivm borstvoeding en geen verdere gewichtsverlies. Geloof me, ook geen pretje. Het laatste wat je na je bevalling wil is elk uur uit je bed moeten stappen om iets te eten te pakken. Helemaal na de 1e week (lees: kraamzorg weg). Nu zwanger van de tweede en nu alweer afgevallen. Ben bang dat we weer dezelfde kant op gaan..... Is ook lastig. En onbegrepen strijd

7 jaar geleden

Heel goed dat je wil gaan afvallen! Heb zelf cambridge gedaan, dieet is goed vol te houden. Weet niet of je de 500 of 800 gaat doen? Maar zorg dat je als je weer op wilt gaan bouwen met eten dat je dat heel rustig aan doet. Bij mij ging het nl daar mis en kwam uiteindelijk meer aan dan ik afgevallen was.. Ben zelf nu ook bezig met minder snoepen en op mijn eten letten en natuurlijk meer bewegen. Wel lastig soms als je kinderen hebt. Veel succes!!

7 jaar geleden

Ik ben nu met de laatste loodjes van afvallen bezig. Ik had ook dezelfde verhouding qua overgewicht en ook ik was al veel te zwaar voor mijn zwangerschappen. Ik heb ook naar een afvalmethode gezocht onder begeleiding en omdat een coach van PowerSlim in mijn woonplaats zat ben ik dat gaan doen. Deze methode heeft voor mij als enige nadeel dat het ontzettend duur is, maar dat draaide ik weer positief om als nog een stok achter de deur (want het is budgettair voor mijn gezin niet leuk als ik het zou verkl*ten, dan hadden met dat geld net zo goed wat anders kunnen doen ^_^ ) Ik ben afgelopen mei begonnen en t.o.v. exact een jaar geleden 20kg afgevallen, waarvan 17,5 met PowerSlim. Ik ben er zo blij mee!! Sinds jaren eindelijk weer een gezond gewicht! En het blijkt dus dé methode voor mij te zijn: lekker mogen eten, zelf binnen de grenzen van PowerSlim bepalen wat ik eet, geen honger hoeven hebben en toch als een gek afvallen. Ik wens jou heel veel succes met jouw uitdaging en hoop dat je uiteindelijk ook een super resultaat mag behalen. Maar vergeet niet: heb geduld en zet bij dip momenten toch door ;-)

7 jaar geleden

Hey, ik ben recent na mij bevalling van de derde 15kg afgevallen met sanaslank. Ik denk dat elk dieet kan werken als je er zelf voor gaat en je lief bent voor jezelf. Wat mij door moeilijke momenten heen hielp was tussenmijlpalen zetten. Na elke 5 kg deed ik mijzelf iets kado. Een massage of gewoon een avondje lekker in bad met mijn favo film en 1 glas rode wijn. Probeer ook of je meer kan gaan bewegen. Paar weken terug is het mij voor het eerst gelukt om de 5km in 1x te rennen. Ik hoop dat door te bewegen en sporten ik mijn gezonde gewicht vast kan houden. Succes in ieder geval en ik weet zeker dat we over een tijdje een blog van je krijgen waarin je de eerste afgevallen kilo's viert!