{{ message.message }}
{{ button.text }}

Exhale fear

Breathe in courage exhale fear

Afbeelding blog 'Exhale fear' Achtergrond blur afbeelding

Ik kan zeggen dat het zeker beter met mijzelf gaat! Nu ik een andere baan heb met super leuke collega's, wat ik hiervoor niet had, merk ik dat ik weer veel meer mezelf word en veel relaxter ben. Ik heb weer zin om dingen te doen en hobbys weer op te pakken. 

Afgelopen week had ik weer mijn uitlaatklep uurtje bij de psycholoog, geen emdr dit keer. Ook wel fijn, emdr maakt me super moe namelijk. Zo hebben we gekletst over waarom ik al mijn hele leven angst voel. Daaruit kwam ik zelf op andere heftige gebeurtenissen in mijn leven die ik wat verder weg had geschoven, maar waardoor ik misschien ben geworden wie ik nu ben. Zo heb ik altijd verborgen gehouden aan mijn ouders, tot geloof ik mijn 20e, dat mijn kleuterjuf mij met natte plas broek voor de klas liet staan als straf, ben ik daarom een beetje een binnenvetter? Wil ik daarom niet anderen teleurstellen? Zoveel om over na te denken. 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #angst, #EMDR, #Fear

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je