{{ message.message }}
{{ button.text }}

Every day a holiday bij C&A

Afbeelding blog 'Every day a holiday bij C&A'

De zomer is begonnen! Vier de leukste tijd van het jaar met de nieuwe zomercollectie van C&A. De strand looks zijn geïnspireerd op het festivalgevoel en etnische culturen. Onze mix & match badmodecollectie is een combinatie van klassieke, gedraaide bandeautops in effen kleuren en triangelbikini's met borduurwerk, multicolor prints en koperen accessoires. Deze bikini's kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met items als denim shorts, denim gilets en geprinte bolero's. Musthaves uit deze collectie zijn de soepelvallende broek met decoratieve print en het hippe zomerjurkje. Wilt u graag uw garderobe een boost geven en kleurrijke musthaves scoren? Bekijk dan nu de nieuwe collectie van C&A en bestel uw favoriete items!

LIFE IS BETTER WITH BIO COTTON

C&A vindt dat iedereen het verdient om er dagelijks goed uit te zien en zich ook zo te voelen. Tien jaar geleden heeft C&A er daarom voor gekozen biokatoen als grondstof te gebruiken. Beter voor onze leefomgeving, de boeren en onszelf. Inmiddels is C&A de nummer één in de wereld als het gaat om de verkoop van kleding van biokatoen. Daarnaast maakt C&A bij het produceren gebruik van milieuvriendelijke technieken. Wij zullen ons duurzame programma voortzetten met als doel al onze katoenen kleding in 2020 100% duurzaam te produceren.

OVER C&A

In 1841 is C&A in het Friese Sneek opgericht, 20 jaar daarop volgde het eerste filiaal. Tegenwoordig is C&A niet meer weg te denken uit het winkelbeeld van de grote steden. Sinds de lancering van de online shop is het voor u nóg gemakkelijker om te shoppen bij C&A. Als u graag goed gekleed de deur uit wilt gaan, dan moet u vaak diep in de buidel tasten. Gelukkig hoeft shoppen niet duur te zijn en kunt u uw favoriete items gemakkelijk bij C&A vinden. Shop daarom nu de nieuwe collectie van C&A!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je