{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eventjes alleen!

Afbeelding blog 'Eventjes alleen!' Achtergrond blur afbeelding

"Ik hou van mijn kinderen! Ik hou zo ontzettend veel van mijn kinderen! Maar oh, wat zijn ze soms vermoeiend!"

7:00 De wekker gaat. Gisteravond gewerkt, dus maar 6 uurtjes geslapen, maar dat maakt mijn kleine man niks uit:

"Goeiemorgen mama! Het is al ochtend, kijk maar op de wekker, er staat al een 7 op je wekker en dat betekent dat het ochtend is, kijk maar eens op je wekker, zie je? Ik zag vannacht een spook in mijn kamer, maar die heb ik weggejaagd, ik deed gewoon mijn lamp aan en toen ging hij dood, spoken zijn nep he? Kijk, ik heb Horton (knuffel) meegenomen, zie je mama? Zie je wel,  ik heb Horton meegenomen. Horton wil niet alleen in bed blijven, Horton wil mee naar beneden, mag dat mama? Ah toe, mag dat? Mama, mag ik naast je liggen, gaan we lekker samen slapen. Hihi, ik lig lekker op papa's plek, papa is aan het werken he? Papa moet centjes verdienen en dan is papa al heeeeel vroeg weg. Mama, het is ochtend hoor, we moeten uit bed. Is broer al wakker? BROER!! BEN JE WAKKER?! Ik ga even kijken of hij al wakker is. Dag mama."

7:03 Ik stap ook maar uit bed, mijn oren tuuten nog na van de spraakwaterval van mijn kleine minispruit en daar komt mijn maxispruit binnen:

"Hoi mama, ik was al heel lang wakker en ik ben bezig met een moederdagkado, dus je mag niet in mijn kamer komen hoor! Ik heb maar heel kort geslapen, ik kan altijd maar heel kort slapen, maar ik vind het altijd wel fijn om op mijn lekkere warme plekje te liggen en dan wil ik niet uit bed komen, maar vandaag kwam ik wel uit mijn bed, want ik heb nog geen moederdagkado voor je. Maar je mag niet weten wat het is hoor! Het is vandaag donderdag, nog maar 1 dag en dan zijn de koningsspelen en dan mogen we ook op school ontbijten. Een koningsontbijt, wat zouden we dan gaan eten denk je? Ik heb wel heel veel zin in de koningsspelen. Ik ga straks op het schoolplein alvast heel hard rennen om te trainen voor de koningsspelen."

7:05 Aankleden dan maar, met nog veel meer geratel. Als ik alles zou opschrijven, dan zou ik van 1 ochtendje een hele roman kunnen vullen.

7:30 Ontbijt. Ik moet ze er regelmatig aan herinneren dat je je mond ook voor andere dingen kunt gebruiken dan praten. Stop er iets in, dan is het tenminste even rustig!

8:00 Op weg naar school. Het is maar 3 minuten fietsen, dus ik ben veel te vroeg, maar op het plein kunnen ze hun energie tenminste kwijt. Lekker rennen en klimmen, anders wordt straks de juf knettergek van die klepperende kaken :p

8:45 THUIS!!!!! Mijn oren moeten even wennen aan de stilte, ik neem een douche, zet de was aan en denk: "Ik hou van mijn kinderen! Ik hou zo ontzettend veel van mijn kinderen! Maar oh, wat zijn ze soms vermoeiend!"

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je