{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even Wennen...

Even wennen dat is het thema bij ons afgelopen paar weken.... en er staat ook nog wat wennen te komen...

Afbeelding blog 'Even Wennen... '

Even wennen, die woorden kwamen afgelopen weken regelmatig terug in ons dagelijks leven.

Even wennen aan onze kleine vent. Ook voor zijn grote zus. En dat gaat uitstekend. Ze zou niet meer zonder hem kunnen. Papa en Mama natuurlijk ook niet. Dagelijks worden er veel kusjes en knuffels uitgedeeld.

Even wennen aan de nieuwe inrichting van ons appartement. Niet alleen zijn de box en het ledikantje weer terug van weggeweest ook hebben wij eindelijk een echte eettafel gekocht en daar ben ik super blij mee. Nu eten we rustig aan de eettafel, terwijl we dat voorheen aan onze bar deden of op de bank. Niet echt pedagogisch verantwoord zeg maar ;-). En heerlijk een fijne tafel voor Mama om te knutselen (zal binnen kort mijn knutsels aan jullie tonen ;-).

Even wennen aan de nieuwe website van Mamaplaats. Erg mooi! Ik mis alleen wel de e-mail meldingen dat er iemand gereageerd heeft op je blog. En tevens bij de winacties zit volgens mij nog een foutje, want de dagen duren elke keer wel heel lang (staat al een paar dagen: duurt nog 1 dag). Tevens merk ik dat meer Mama's (& Papa's) moeten wennen. Er worden minder blogs geschreven, maar dat gaat vast en zeker weer goed komen als het een beetje gewend is.

Het wennen hier gaat ons dus best goed af! Hopelijk is deze wen periode nu voorbij. Het zal echter wel weer terug komen: voor ons kleine ventje op het kdv en bij Opa & Oma's, voor Mama weer op het werk, voor Opa en Oma's die oppassen en binnen één jaar voor onze grote meid als die (eindelijk volgens haar) naar school mag!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je