{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even weer eens tijd

Sinds oktober heb ik het ontzettend druk gehad.

Afbeelding blog 'Even weer eens tijd'

Eind oktober was mijn dochter jarig en weken daarvoor begonnen de voorbereidingen al daarvoor. Daarna kwam sinterklaas en nu kerst. Verder ben ik ook nog bezig met een HBO opleiding.

Hierdoor is alles zo druk dat ik haast geen tijd voor mezelf had, dus ook niet veel tijd voor mamaplaats. Al heb ik soms wel even kort gereageerd maar daar bleef het dan ook bij, omdat ik dan weer verder moest.

Dus hier zit ik dan. Even tijd voor mezelf, maar eigenlijk komt het nu omdat onze kleine meid ziek op bed ligt met hoge koorts, beide oren een ontsteking met veel hoesten en neusverkouden. Onze kerst gaat dan ook heel anders lopen dan gepland. Ik kan er maar ook niet aan wennen als ze ziek is, vind het echt vreselijk.

Maar wat is onze meid vreselijk vooruit gegaan met haar taal ontwikkeling. Ze praat vaak hele zinnen, is erg bijdehand en gebruikt soms woorden waarvan ik niet eens wist dat ze die kende. Wat ze bijv zei laatst tegen haar opa;"opa, kom terug, ik kan niet slapen". Hier bleef ze opa maar roepen dat hij terug moest komen. Nadat hij haar uiteindelijk toch maar uit bed had gehaald, was haar reactie bij binnenkomst; "he he, eindelijk".

Ik hoop dat ik snel weer een blog kan schrijven, want ik ga weer stoppen, want mijn meisje roept me.

Een hele fijne kerst iedereen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je