{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even wat anders

Afbeelding blog 'Even wat anders'

We gaan over een paar weken op vakantie, heerlijk en ontzettend veel zin in. Zin in zon, relaxen en genieten. Wat anders als de hectiek van het afgelopen jaar en het heerlijke voorjaarsweer wat we de afgelopen weken hebben gehad. Ahum, proef je het sarcasme?

Maar dit jaar op vakantie is anders als alle voorgaande jaren. Dit jaar gaat ons zoontje mee, een vrolijke  baby van 7 maanden oud. Dat is andere koek, wij zijn allebei zo'n 25 jaar gewend om alleen, als stel of met vrienden op vakantie te gaan. Hapsnap een last-minute boeken, snel een tasje of koffertje inpakken en als blijkt dat je op de bestemming iets mist is het toch zo gekocht. Nee, dit jaar gaan we naar Zuid-Frankrijk, in een sta-caravan (ikzelf ben nog nooit in mijn leven op een camping geweest) op een vakantiepark/camping. Met de auto. Waar ik vroeger op een vrijdagavond kon besluiten laten we naar Parijs gaan, en dan wel zien wat ik meenam, moet er nu wel echt ff een lijstje gemaakt worden .. want je kan bepaalde zaken toch echt niet vergeten .. En hoe krijg je het allemaal in de auto? Wauw, respect voor al die die dit al jaren doen. Ik heb mijn lijstje iig klaar en ga de laatste spulletjes nog aanschaffen om dan te starten met het project "Krijg alles maar in de auto". Fijne vakantie!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je