{{ message.message }}
{{ button.text }}

♡ Even voorstellen real_mommy.blog

Afbeelding blog '♡  Even voorstellen real_mommy.blog'

Hi dit ben ik! Stephanie, 31 jaar jong, in een relatie met Bryan de papa van mijn mooie dochtertje Lovée ♡ 

Lovée is bijna 2 jaar en dus echt aan het peuter puberen. Ze kletst de oren van je kop, heeft mooie rossige krulletjes, fel blauwe ogen en heerlijke dikke bleke wangen. Ze is een pittig ding, maar ondanks dat moeten wij heel vaak om haar lachen en knuffelt ze ons helemaal plat!

Lovée is een klein wondertje, zij zat niet in de planning. Haar papa en ik waren pas een paar maanden samen, maar... unplanned doesn’t mean unwanted or unloved ♡ It just mean life  knew what we needed before we did! Maar daar later meer over.

Naast het zijn van een mama, heb ik twee heerlijke knuffelige boomer hondjes genaamd Bella en Lynn. Werk ik 2 tot 3 dagen in een fashion concept store, ben ik een hairstyliste, ben ik beginnend in twee hobby’s zowel achter de naaimachine als achter mijn nieuwe systeem camera.

De afgelopen 2 tot 3 jaar gingen wij mede door een zware HG-zwangerschap, een pittige baby en het nieuwe virus covid door diepe dalen. Door hard te werken (aan mezelf), veel te praten, proberen te genieten van mooie momenten en vooral rust te vinden kwam ik hier enorm sterk en zeker uit!

Graag deel ik hier meer over en hoop ik uiteindelijk dat ik jullie kan inspireren met mijn blogs, zelf ook erkenning kan vinden en misschien wel veel nieuwe mama’s kan leren kennen!

♡ Liefs Stephanie *Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je