{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even voorstellen (MamavanQ)

Afbeelding blog 'Even voorstellen (MamavanQ)' Achtergrond blur afbeelding

Hoi! Welkom bij mijn eerste post op mamaplaats.nl. Ik ben Mandy Michelle. 25 jaar oud. (Bijna) 10 jaar samen met de liefste vriend van de wereld. Sinds 1 oktober 2020 zijn wij papa en mama van onze zoon Quinn. Ook zijn wij de baasjes van onze twee honden. Chiko een amerikaanse akita (mix) en Boef onze grote grijze keeshond. Samen wonen wij in het mooie Twente.

Ik vind alles wat met creativiteit te maken heeft leuk. Fotografie, schrijven, tekenen, knutselen etc. Een tijdje geleden ben ik mijn YouTube kanaal begonnen en nu wil ik kijken of ik naast het vloggen het ook leuk vind om te bloggen. So here I am!

Wil jij nog wat van mij weten? Stel dan gerust je vraag.

Liefs,

Mandy (MamavanQ)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je