{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even voorstellen 'Ik ben Nynke, mama van Lena en Elys'

In deze eerste blog, stel ik jullie in het kort voor aan mij en mijn gezin.

Afbeelding blog 'Even voorstellen 'Ik ben Nynke,  mama van Lena en Elys'' Achtergrond blur afbeelding

Vanaf 11 januari 2012 draag ik met veel trots de titel 'mama'. Sinds 26 juli 2014 ben ik mama van twee kinderen. Twee dochters heb ik, Lena & Elys.

Mijn naam is Nynke en ik ben 31 jaar. Hoewel ik erg lang heb gedacht niet zwanger te kunnen raken, overgewicht en geen vertrouwen in mijn lichaam, heb ik mezelf toch anders bewezen. En WOW, wat vind ik het moeder zijn geweldig. Het geeft me meer voldoening, zelfvertrouwen, liefde en geluk dan dat ik ooit had kunnen bedenken.

Mijn wereld draait om deze twee meiden en mijn geweldige vent. Met ons gezin willen we volop van het leven genieten. Alle stappen die de kids zetten, de wereld die we dor hun ogen opnieuw mogen ontdekken. Het is allemaal erg speciaal, ik denk een gevoel dat veel moeders met mij delen!

Ik hoop jullie een beetje mee te kunnen laten genieten van ons geluk en vice versa. Tot zover mijn eerste blog en hopelijk tot snel.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je