{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even voorstellen , dit is Tinaysha.

Om te laten zien dat jonge moeders & tienermoeders ook positief zijn , zal ik de komen de periode per blog tienermoeders voor stellen

Afbeelding blog 'Even voorstellen , dit is Tinaysha.' Achtergrond blur afbeelding

------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo, ik heet Tinaysha, ik ben 26 jaar. Ik was 14 toen ik zwanger raakte en kreeg mijn zoon Genaamd Clayti-Jaedan toen ik 15 was. Ik woonde nog thuis. Ik dacht hoe ga ik dit doen. Ik heb geen inkomen. Maar destijds was het dat een babyuitkering kon aanvragen ,, heb ik ook gedaan om voor mijn jongen te kunnen zorgen. Natuurlijk kreeg ik ook hulp van mijn moeder en schoonouders. Verder met school zat ik in het 3e jaars. In overleg met mijn mentor kon ik opdrachten en huiswerk thuis maken. In het nieuwe schooljaar ging ik weer naar school om mijn 4e jaar af te maken en met succes mijn vmbo diploma gehaald. Toen mijn zoon 2 jaar was ben ik en zijn vader uit elkaar gegaan. Ik heb daarna iemand anders ontmoet. Ik was 17jaar. Op mijn 19 ben ik op mijn zelf gaan wonen met mijn nieuwe partner.

Mensen hebben vaak een oordeel over tienermoeders , geven vaak een stempel. Maar ik zal het je zeggen het is geen einde van de wereld. Ik zie het als een nieuw begin op een jonge leeftijd met veel veranderingen zoals, verantwoordelijkheid,plannen, voorbeeld zijn, liefde geven en nemen. En tot de dag van vandaag kan ik zeggen ik heb veel bereikt in mijn leven ondanks ik jong moeder werd. Mijn jongen is inmiddels 11 jaar doet het goed op school en zit op voetbal. Ik zou hem voor geen goud willen missen. Ook is hij inmiddels een grote broer geworden van een broertje en zusje die ik heb met mijn nieuwe partner waarmee ik ben sinds mijn 17e. Ik heb vervolgens zelf 3mbo ( Verzorgende IG, Pedagogische medewerker & Medewerker maatschappelijk zorg) diplomas op zak en werk ernaast in de zorg. In de toekomst wil ik nog hbo gaan doen. Ik heb mezelf bewezen dat ik het kan, voor niemand anders! Want hoe je het went of keert doe je het voor jezelf en je gezin. Dus tienermoeders laat je niet gek maken, want geloof mij als je iets wil kom je er wel!!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Tinaysha heeft haar eerste zoon met mij neef, dus ik heb haar al een lange tijd opgesloten in mijn hart als familie. Tinaysha is altijd een soort zus voor me geweest die ik nooit heb gehad. Toen ze haar eerste kindje kreeg , was ik nog heel jong en dacht super oppervlakkig. Het was een shock en ik dacht dat ze nog te jong was. Maar ik heb haar hard zien werken, haar zien zorgen op een jonge leeftijd voor haar kindje en gezien hoe ze de ene na de andere diploma kreeg. Ik ben zo trots op haar voor de vrouw dat ze vandaag is. Ze heeft heel wat over haar gehad toen ze haar eerste kindje kreeg, maar dat heeft haar alleen meer gemotiveerd. Ik mag God danken dat ik zoveel mooie voorbeelden heb om naar op te kijken. Tinaysha was ook de eerste persoon die te horen kreeg dat ik was bevallen van Fianchelo. En als ze destijds in Nederland was, zou ze zelfs bij de bevalling zijn. Ze is nu een geweldige mama van 3 kindjes die alles zou doen voor haar kinderen. Ze is nu een volwassen vrouw maar zij als geen ander weet hoe het is om tienermoeder/jonge moeder te zijn.

Groetjes , mama van FIAN!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je