{{ message.message }}
{{ button.text }}

even voorstellen , dit is Samantha.

Om te laten zien dat jonge moeders & tienermoeders ook positief zijn , zal ik de komende periode per blog tienermoeders voorstellen

Afbeelding blog 'even voorstellen , dit is Samantha.' Achtergrond blur afbeelding

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo mijn naam is Samantha ik ben 24 jaar oud. Ik woon in alphen aan den rijn nog thuis bij 

mijn moeder . Ik doe een thuisstudie toegepaste psychologie op hbo niveau. Dit is best zwaar omdat 

je jezelf moet motiveren. Maar je mag je snelheid zelf bepalen. Op 1 juli 2015 ben ik 

bevallen van mijn zoontje genaamd Zhyon. Dit was 19 dagen voor me eigen verjaardag dus was ik 23 jaar oud. 

Ik ben nu 5 maanden moeder en dit bevalt me goed! Ik heb een heerlijk rustig zoontje 

dus heb niets te klagen en kan me geen leven meer voorstellen zonder hem. 

Ik vind dat iedereen voor zichzelf weet wanneer ze klaar zijn om moeder te worden. Dit heeft 

niks te maken met de leeftijd maar met de volwassenheid van de persoon zelf .

------------------------------------------------------------------------------------------------

Samantha is een goeie vriendin van mij die ik sinds me 5e ongeveer ken. Samen met me nicht vormde we een 3 tal. Naarmate de jaren voorbij gingen werd ik moeder, daarna me nicht en sinds dit jaar mochten we Samantha bij de club verwelkomen. onze standaard uitje is dan ook de 9 maanden beurs! Het is fijn om vriendinnen te hebben die het zelfde delen. Zoals een kind hebben . We leren veel van elkaar en delen altijd onze ervaringen met elkaar. Wij hebben een hechte band en onze kinderen groeien op in deze sfeer . We merken dat onze kinderen ook gehecht aan elkaar zijn. Samantha de kindje is nog klein maar mijn zoon vind hem al helemaal geweldig. Samantha is een voorbeeld van een moeder die thuis studeert en daarnaast alle tijd investeert in haar kindje. Als dat niet positief is, dan weet ik het niet meer!

Vriendelijke groet , mama van FIAN!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je