{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even voorstellen, dit is Raidyanira

Om te laten zien dat jonge moeders & tienermoeders ook positief zijn , zal ik de komen de periode per blog tienermoeders voor stellen

Afbeelding blog 'Even voorstellen, dit is Raidyanira' Achtergrond blur afbeelding

------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo , ik ben Raidyanira .. Ik ben 21 jaar en woon op mezelf in Rotterdam west Schiemond samen met mijn zoontje en mijn vriend. Ik ga momenteel niet naar school maar werk fulltime in Burgerking. Ik ben zwanger geraakt met 18 jaar. Of ik 't vroeg vond? Ja zeker weten! Veel twijfels of ik het financieel zou gaan redden. Ik woonde nog bij mijn moeder thuis. En mijn ex woonde nog thuis in Lelystad. Maar we twijfelde niet aan onze kleine boef. Vlak voordat ik moest bevallen hadden we een huisje gekregen. We waren dol gelukkig. Een hele nieuwe frisse start! Ik zat toen ook nog op school en werd me verteld dat ik het niet zou halen. Niet halen? Nou 2 weken na mijn bevalling zat ik TIJDENS mijn verlof op die examenstoel &ja ik heb me diploma behaald. Nu zijn we verhuisd en ben ik dol blij met mijn nieuwe vriend waar ik nu al 8 maanden mee samen ben.. Veel babykriebels weer bij ons dus 2016 (inshallah) zal ik m'n familietje uitbreiden.. Tienermoeder zijn vind ik helemaal niet erg. Want zoals me moeder het deed bij mij. Zal ik het altijd voor mijn zoontje doen. ❤️

------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik heb Raidyanira leren kennen tijdens onze zwangerschap. Zij en ik waren samen zwanger. Onze kindjes schelen precies een maand. Toen ze was bevallen , vroeg ik haar meteen en ..en .. hoe was de bevalling? Maar natuurlijk is elke bevalling anders. Dus haar beschrijving klopte niet met het gene wat ik had meegemaakt. Onze kindjes zijn ook een tijdje samen naar de kinderopvang gegaan. Ik vind het mooi dat veel tienermoeders die ook de kans krijgen,de verantwoording nemen en een eigen huisje zoeken en zelfstandig gaan wonen met hun kindjes. Tuurlijk heb je hulp van je ouders en omgeving maar aan het einde van de dag doe je het toch zelf. Ik wens der alle geluk toe met haar gezinsuitbreiding!

Groetjes mama van fian!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je