{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even voorstellen, dit is Nathalie.

​Om te laten zien dat jonge moeders & tienermoeders ook positief zijn , zal ik de komen de periode per blog tienermoeders voor stellen

Afbeelding blog 'Even voorstellen, dit is Nathalie.'

------------------------------------------------------------------------------------------------

Hey hallo,

mijn naam is Nathalie en ik ben 22 jaar. Ik woon sinds mn 20e op mezelf in Rotterdam. Momenteel ga ik fulltime naar school, waar ik de opleiding sociaal juridische dienstverlening doe. Mijn zoontje genaamd Jaylen is 26 november geboren en nu dus pas 11 daagjes oud. Hoewel ik nog in mn "zwangerschapsverlof" tijd zit, ervaar ik het moederschap als een gezegend iets. Het is even wennen om de ritme te vinden, maar het is toch een heerlijk gevoel om te weten dat ik het allebelangrijkst ben voor mijn kleine ventje.

Tienermoeders vind ik eigenlijk meiden tot 18 jaar. Ik vind het in principe stoere meiden, omdat het best iets heftigs is een kind baren én opvoeden. Sommige doen het nog alleen. Vind ik alleen maar bewonderings waardig.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Nathalie heb ik leren kennen op de middelbare school, en toevallig zaten onze broers ook in de zelfde klas. We hebben altijd contact met elkaar gehouden. Toen ik m'n kindje kreeg was ze super enthousiast. Ze zei dan ook : " je bent gewoon mama". Paar jaartjes daarna kreeg ze babykriebels. En paar maandjes daarna was ze zwanger. Nathalie woonde toen al op zichzelf en studeerde. Ik vind het een mooie keuze als je besluit dat je er klaar voor ben. Ik wens deze kersverse mama alle geluk toe.

Groetjes , mama van FIAN!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je