{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even voorstellen, dit is Natasha

Om te laten zien dat jonge moeders & tienermoeders ook positief zijn , zal ik de komen de periode per blog tienermoeders voor stellen

Afbeelding blog 'Even voorstellen, dit is Natasha' Achtergrond blur afbeelding

------------------------------------------------------------------------------------------------

Mijn naam is Natasha en ik ben 27 jaar oud. Ik woon in Delft en al 4,5 jaar op mezelf.. Ik werk sinds kort weer als groepshulp in groep 1/2. Ik heb een zoon van 6jaar en eentje van bijna 5 maanden. Ik kreeg me eerste zoontje met 21jaar oud. Hoe ervaar ik het moederschap gewoon sterk zijn! En mijn mening voor tienermoeders is; je bent niet de eerste ook niet de laatste wees trots op jezelf en je kids.

------------------------------------------------------------------------------------------------

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je