{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even voorstellen, dit is Maryoune.

Om te laten zien dat jonge moeders & tienermoeders ook positief zijn , zal ik de komen de periode per blog tienermoeders voor stellen

Afbeelding blog 'Even voorstellen, dit is Maryoune.' Achtergrond blur afbeelding

------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoi, ik heet maryoune , ik ben 25 jaar.Was 19 toen ik zwanger werd en kreeg me kindje toen ik 20 jaar was. Ik woonde nog thuis en ik was ook gestopt met school op dat moment. Dus ik ontving geen studie. Ik dacht bij mezelf hoe ga ik dit nou doen. Gelukkig was ik wel slimme meid en had ik veel opgespaard. Daarvan had ik alles kunnen betalen van babyproducten tot de babykamer en kinderwagen. Heb uiteindelijk me diploma behaald in gehandicaptenzorg en doe nu de opleiding voor mensen met psychiatrische beperkingen. Ik heb ook een bijbaan waar ik af en toe werk in de gehandicaptzorg als groep begeleider. Nou, ik ben echt trots op wat ik allemaal heb bereikt. Want uit eindelijk heb ik het allemaal zelf gedaan. Mijn advies voor vele aanstaande moeders is, ookal sta je er soms alleen voor in het begin . Ookal zeggen mensen je bent er niet klaar voor of je gaat het niet redden. Bewijs ze de tegendeel. Mijn 1ste zoontje is nu al bijna 5 jaar , en heb een zoontje van 4 maanden.woon op mezelf en heb een partner. Ik heb een diploma en zal gwn door blijven studeren. Ik heb ze allemaal bewezen dat ik het prima zelf kan, als je gedachte maar er bij zet.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Maryoune is de zus van maryoula, dus ook een nicht van mij. Maryoune was altijd gek op kinderen. Maryoune heeft een jongere zusje , waar zij zich altijd om bekommerde. Toen Maryoune moeder werd was ik super enthousiast. Ik wist meteen dat ze een goeie moeder zou worden. Ik heb helaas niet veel contact met Maryoune. Maar ik weet dat haar kindjes alles voor haar betekenen. Ik vind ondanks alles dat ze goed terecht is gekomen. 

Vriendelijke groet , mama van FIAN!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je