{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even voorstellen, dit is Manouska.

Om te laten zien dat jonge moeders & tienermoeders ook positief zijn , zal ik de komen de periode per blog tienermoeders voor stellen

Afbeelding blog 'Even voorstellen, dit is Manouska.' Achtergrond blur afbeelding

------------------------------------------------------------------------------------------------

Hey ik ben manouska Darson ik was 15 toen ik zwanger werd en kreeg mijn eerste kindje toen ik 16 jaar was. Ik woonde nog thuis en ik ging nog naar school. Ik was nog minder jarig en kreeg geen studie maar had wel twee sterke vrouwen in mijn leven mijn moeder en schoonmoeder die achter me stonden die hebben mij met alles geholpen en dat doen ze nu nog steeds. Vele van de familie hadden altijd wat te zeggen en wisten het wel meer dan zeker dat ik het niet zou redden . Nu ben ik 21 jaar en heb ik inmiddels al twee kindje en ook 2 diploma's op zak . Ik woon al 3 jaar op m'n zelf en ik ben nog steeds samen met de vader van mijn kinderen . Vele vragen altijd of het zwaar is ja soms is het ook zwaar maar als ik naar mijn kindjes kijk dan weet ik waar ik het voor doe. Ik doe het eerlijk gezegt niet meer voor me zelf maar voor hun toekomst. Er zijn ook altijd wel mensen die het beter weten en dat je het niet gaat redden maar nu kijkt iedereen van de familie op naar mij van wauw ze heeft het goed gedaan we zijn trots op haar !! Nooit op geven geloof in je zelf dan komt het wel goed .

------------------------------------------------------------------------------------------------

Manouska is net m'n zusje. Haar moeder was de beste vriendin van mijn moeder. Dus op een jonge leeftijd werden we aan elkaar voorgesteld. Sindsdien zien we elkaar als zusjes, want zo'n band hadden we. Manoes werd op een jonge leeftijd mama, en eerlijk is eerlijk ik was bang voor haar. Ik vond haar zo jong en k dacht daar gaat al haar vrije tijd.. Toen ze haar eerste kindje kreeg heeft ze bewezen dat ze het aankon en werd ze meteen volwassen voor haar leeftijd. Het moeder zijn zat in haar en alles wat ze niet meer kon doen als tiener liet ze vallen. Ik bewonderde haar enorm. Toen ik zwanger was , was zij zwanger van haar tweede .. En onze kindjes schelen dan ook 2 maandjes. Het was heerlijk alles met der te delen . Tot de dag van vandaag kijk ik naar haar op. Mijn kleine zusje, al zo groot met haar kindjes. Ze is echt een fantasische voorbeeld voor de positieve tienermoeder, toch nog wel m'n kleine zusje

Groetjes , mama van FIAN!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je