{{ message.message }}
{{ button.text }}

even voorstellen , dit is Celeste

Om te laten zien dat jonge moeders & tienermoeders ook positief zijn , zal ik de komende periode per blog tienermoeders voorstellen

Afbeelding blog 'even voorstellen , dit is Celeste' Achtergrond blur afbeelding

------------------------------------------------------------------------------------------------

Haaai! Ik ben Celeste ben nu 25 jaar , ik woon al sinds me 21ste op mezelf.

Ik heb 2 prachtige kids genaamd Cedrixianthely & Cedrixviënthely.

Ik was 22 toen ik mijn eerste dochter kreeg en 23 toen ik mijn tweede kreeg ,

ze waren beide niet gepland maar ze zijn er wel gekomen hihihi. 'Gods gift' .

Mijn kinderen zijn mijn alles , het draait alleen om hun , soms is het lastig met 2

kleintjes maar het is te doen. Je bent wel met sommige dingen wel gelijk ervan af ,

vooral met zindelijkheid dan gaan ze afkijken! Om moeder te zijn ,moet je mentaal klaar voor zijn of ja je moet je mentaliteit kunnen veranderen om het moment dat je weet dat je moeder gaat worden. Wat men zegt ; Als je jong moeder wordt is jou hele pubertijd 'vrijheid' afgepakt ' nou bij mij was het juist vanaf 2011 begonnen !

------------------------------------------------------------------------------------------------

Celeste is familie voor mij , omdat haar kindjes mijn nichtjes zijn. Ik mocht bij al haar 2 bevallingen zijn. al hoewel bij de laatste ik zelf zwanger was en pas in het ziekenhuis was toen ze er al uit was. Ik heb altijd al opgekeken naar de kracht die ze in zich had. Ik vind het best zwaar hoor 1 kindje af en toe en zij heeft er gewoon 2! Twee hele leuke, kleine , slimme meisjes. Een jonge moeder om naar op te kijken want ze zal bergen verzetten voor haar kleintjes. Het is niet altijd makkelijk maar wel allemaal waard!

Vriendelijke groet , Jongemoeder - mama van FIAN!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je