{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even voorstellen, Carola Bijveld - Doodkorte

Afbeelding blog 'Even voorstellen, Carola Bijveld - Doodkorte ' Achtergrond blur afbeelding

Hallo lieve mama's en wellicht ook papa's,
Inmiddels kijk ik al even mee op mamaplaats, dus enkele Posts verder word het nu echt tijd om mezelf aan jullie voor te stellen.

Ik ben Carola, net 35 geworden en mama van 2 jongens Max ( 16-10-2015 ) en Mees ( 07-11-2019 ). Een echte boysMom dus ! Samen met mijn partner ( Roy ) en vader van Max en Mees wonen wij sinds 2015 in Nuland. Roy werk 5 dagen in de week als vrachtwagenchauffeur bij Heineken.

Naast het runnen van ons gezin werk ik 32 uur als persoonlijk begeleider EGP ( gehandicaptenzorg ). In mijn vrije tijd hou ik van winkel , online shoppen, fotografie, pinnen op Pinterest en een hapje eten met vriendinnen en collega’s.

Het lijkt me leuk om jullie mee te nemen in ons gezinsleven.

Naast Mamaplaats kun je mij ook volgen op @carolabijvelddoodkorte . Hier post ik regelmatig foto's en updates over ons gezin. Het lijkt mij leuk als je mij daar ook wil volgen. Op mamaplaats zal ik vanaf vandaag met regelmaat een nieuwe blog posten, dus vergeet niet om mij hier ook zeker te volgen.

Wat zouden jullie leuk vinden om te lezen ? laat dat ook gerust weten.

Liefs, Carola 

Afbeelding blog 'Even voorstellen, Carola Bijveld - Doodkorte '

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je