{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even voorstellen: @mamalot.en.liv

Afbeelding blog 'Even voorstellen:
@mamalot.en.liv ' Achtergrond blur afbeelding

Hi lieve allemaal,

Wauw, wat leuk om mij een influencer hier op mamaplaats te mogen noemen! Ik zal mij hier dan ook even voorstellen.

Ik ben Lotte of eigenlijk voor veel mensen bekend als Lot, (vandaar ook mijn naam op Instagram en hier; mamalot.en.liv) 28 jaar oud en al ruim 8 jaar samen met mijn vriend Ruben. Officieel is het mijn man omdat we geregistreerd partners zijn, maar zo spreken we het zelden uit. We hebben er destijds weinig bijzonders van gemaakt omdat we de wens hebben om ooit echt te trouwen. Tenminste ik wel! Helaas denk ik dat Ruben last heeft van zijn knieën, ik draag nog geen ring namelijk. Goed, die dag zal hopelijk eens komen!

Samen zijn wij de trotse ouders van onze dochter Liv van bijna 2 jaar oud (januari 2019). Na een fijne zwangerschap met weinig kwaaltjes, begon ik tijdens mijn zwangerschapsverlof ineens heel ziek te worden. Dit liep uit op een zwangerschapsvergiftiging en uiteindelijk een ingeleide bevalling. Door de extreme (verborgen) reflux en de verdere gevolgen hiervan, waren de eerste maanden ontzettend zwaar. Hier volgt later meer over! 

Intussen is Liv een lieve, temperamentvolle meid van bijna 2 jaar! Ze is bijna altijd vrolijk en kletst de hele dag door, zo gezellig! Met haar goudblonde krullen en blauwe ogen is het een heerlijk ding om te zien. Echt genieten met en van haar!

Naast het zijn van een mama, werk ik 3 dagen in de week in het basisonderwijs. Ruben werkt ook in het onderwijs, het is heel leuk om die gezamenlijke interesse te delen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met interieur bezig te zijn. Inspiratie opdoen, stijlen en fotograferen. Ik houd er van om nieuwe kleren voor Liv te kopen, leuke setjes te maken en te stijlen. Ook ben ik sinds kort begonnen met het naaien van kleding voor Liv, heel leuk om te doen!

Ik hoop binnenkort mijn eerste "echte" blog hier op mamaplaats te kunnen plaatsen. Mijn blogs zullen vooral gaan over het moederschap, ons gezin en wellicht over kinderkleding. Mochten jullie het leuk vinden om ons gezin te volgen, volg mij dan op instagram; @mamalot.en.liv

Tot gauw!

Liefs, Lotte

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je