{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even voorstellen @indewolletjes

Afbeelding blog 'Even voorstellen @indewolletjes ' Achtergrond blur afbeelding

De eerste blog, ik ga naast insta nu ook bloggen op mamaplaats. Hoe beter te beginnen dan met een voorstelrondje. 

Ik ben Laura en woon samen met mijn man en dochters in ons fijne opgeknapte huisje. Dit plaatje was niet vanzelfsprekend toen ik op mijn 19e onverwachts zwanger raakte van onze eerste dochter, zonder twijfel gingen we voor het ouderschap en dat was de beste keuze ooit. Een enorme rollercoaster van emoties en heel snel volwassenen worden volgde. Tegen alle vooroordelen in ben ik vastbesloten iets van het moederschap te maken, en kwam daardoor in aanraking met natuurlijk ouderschap. Ervaring met kindjes had ik al doordat ik jarenlang al oppas heb gewerkt, ik wist ongeveer wat me te wachten stond dacht ik, maar het was intenser dan ik ooit had kunnen denken. Langzaam groeide ik in mijn rol als moeder, en werd ik een behoorlijke geitenwollensok. Borstvoeding, samen slapen, onvoorwaardelijk opvoeden, en mijn dochters dragen in de draagdoek werd mijn nieuwe normaal. Ook begon ik mij zorgen te maken over de aarde waarop mijn kindjes opgroeien, daarom probeer ik duurzame keuzes te maken in de opvoeding . Verzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten, houten speelgoed, en duurzaam geproduceerde kinderkleding, vind ik erg belangrijk. Het is echt een sport geworden en met een beperkt budget zijn marktplaats en de kringloopwinkel mijn lifesavers. Ik hoop jullie te inspireren met mijn blogs, over mijn leven met twee dochters. 

Liefs Laura 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je