{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even voorstellen....

Ik ben een nieuwe blogmama in de hele betekenis van het woord, ik ben hier nieuw, ik ben pas weer opnieuw mama geworden, en dit is mijn eerste blog ooit.....hahaha.....ik ben benieuwd hoe dat loopt :-)

Afbeelding blog 'Even voorstellen....'

Hai allemaal,

Ik ben 38 jaar en mama van 5 leuke kids, mijn oudste is een puber van 15 jaar. Ze zit in zo'n heerlijk dwarse periode compleet met grote mond en eigenwijze ideeen. Maar ik bedenk altijd maar " als het dat maar is ",  je kan het natuurlijk ook veel slechter treffen... Mijn 2e is een jongen van 9 jaar, mooi manneke en zo behulpzaam. Als ik hulp nodig heb met de kleintjes is hij echt "de grote broer" en voor mij "de grote hulp", het enigste is dat hij af en toe wat hyper kan zijn :-)  Mijn volgende spruit is een leuke meid van 3 jaar, ze is op het moment heel erg haar grenzen aan het verkennen en ze vind het heerlijk om samen met haar grote broer te rennen en te spelen. Waarvan ze allebei dus heel druk worden zodat je ze af en toe even ieder in een andere kamer moet zetten :-) Heel handig nu in de vakantie...niet dus....gelukkig is het lekker weer, kunnen ze lekker buiten rennen. Dan heb ik nog een kleine meid van anderhalf die je elk moment van de dag in de gaten moet houden of ze is weer ergens op geklommen of ze zit in lades en kasten waar ze niet in hoort, niks gevaarlijks hoor maar ze kan wel op 5 minuten je hele lade of kast leeghalen.... Dan mijn jongste schat, een jongen van bijna 9 weken oud. We hebben even een moeilijke start gehad maar zitten weer in een rustigere periode. Hij was een "huilbaby", werkelijk ik heb nog nooit meegemaakt dat een baby zoveel kan huilen. Het was op een gegeven moment alleen nog maar eten en huilen, dan ben je op den duur wel even aan een rustmoment toe, om gek van te worden. Maar ik ben gaan inbakeren en nu gaat alles gelukkig weer goed :-)

Ik heb natuurlijk ook nog een man, de kindjes komen er niet vanzelf he ;-). Jammer genoeg heeft hij een heel drukke baan in de horeca en dus is hij niet veel thuis. Hij werkt 7op7 en altijd van in de namiddag en tot laat in de nacht, wat mijn leven als moeder niet makkelijker maakt :-) 

Nou, dit stond er sneller op dan ik dacht. Hopelijk heb ik het goed vanaf gebracht, weet niet goed hoe het allemaal werkt maar het lijkt me leuk om zo mijn leuke momenten maar soms ook mijn stressmomenten :-) met andere moeders te kunnen delen. Om te weten dat ik niet alleen ben maar dat er nog moeders zijn die voor dezelfde uitdagingen komen te staan....

Groetjes Kitty

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je