Snap
  • Mama

Even voorstellen;)

Ik heb gereageerd op het mailtje om Blogs te gaan schrijven en het lijkt me super leuk! Alles te ontdekken en vooral samen te ontdekken. Ook vind ik het best wel spannend om mezelf toch een beetje bloot te geven aan zoveel nieuwe mensen, maar dat gaat helemaal goed komen! Uiteindelijk zitten we allemaal in het zelfde schuitje.

Ik ben een thuis blijf mama met 2 heerlijke kindjes, Jesper is mijn zoontje van 6 en Daantje is mijn dochtertje van 3(die denkt dat ze 6 is;)). Het is super om alles met ze te kunnen delen en te zien hoe ze zich ontwikkelen tot geweldige mensjes! Daantje zit op het moment in de prinsessen fase. Het is geweldig om te zien hoe ze er helemaal in op gaat en de hele dag aan het dansen is alsof ze in het ballet mee doet. Soms vergeet je wel eens hoe je vroeger zelf was en dat zie je nu in  replica terug;) Jesper zit op het moment in de fase dat hij het super stoer vindt om groot te zijn, de grote broer enz. en aan de andere kant mist hij de dingen van het klein zijn. Dit vergt heel veel aanpassingsvermogen voor hem zelf en van mij en mijn vriend, maar goed zo blijf je wel in ontwikkeling!

Kortom het is heerlijk om thuis te zijn bij onze kanjers en hoop jullie zo af en toe mee te nemen in onze wondere wereld van het gezinsleven;)

10 jaar geleden

Welkom en veel plezier!

11 jaar geleden

Ja zeker! Het is echt zo´n verschil! Maar rijker als dit kun je het niet hebben, toch?!

11 jaar geleden

welkom, leuk om je als actieve blogster te gaan lezen. Wel leuk om een stoere knul en een prinsesje in huis te hebben

11 jaar geleden

Welkom!