{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even voorstellen!

Afbeelding blog 'Even voorstellen!' Achtergrond blur afbeelding
Hallo dames,  Even voorstellen, Ik ben een mama van bijna 28 jaar. Ik heb een dochter van 20 maanden en samen met mijn man wonen we in Amsterdam-West. Ik ben op mijn 13de naar Nederland gekomen. Ik kom uit Ghana. Een land in West-Afrika. Het was even wennen voor mij in 1998. Naar Nederland? Een vreemde land, een vreemde taal, en vooral blanke mensen. En Ghana zijn we allemaal donker. Mijn moeder woonde al in Nederland. Mijn oma die toen voor mij zorgde was te oud om nog voor mij te zorgen dus ik moest naar Nederland komen. Eenmaal in Nederland, alles is zo anders hier.. Wat is het koud dacht ik toen op schiphol en wat is het hier netjes haha. Ik kon niet naar de basisschool want ik was net te oud daarvoor. Ik ben gelijk  aan de middelbare school begonnen in combinatie met nederlands leren. Gekke taal hoor!!! Vooral hoe je de "g" uitspreekt. Duurde niet lang kon al wat aardig nederlands lezen/schrijven. Na middelbare school heb ik een MBO opleiding gedaan tot doktersassistente en daarna HBO verpleegkundige. Nu werk ik als doktersassistente/functielaborant bij de voetbalbond. Ik heb het reuze naar mijn zin en ik geniet elka dag. Mijn man en ik willen graag nog een tweede kind. maar nu nog niet omdat ik na de geboorte van mijn dochter depressief werd. Galstenen die verwijderd moest worden, tijdens mijn zwangerschap had ik streptokokken infectie, na de bevalling hele hoge koorts met als gevolg weken in het ziekenhuis blijven zonder mijn kind. Het heeft mij veel energie en tijd gekost om nu eindelijk lekker in mijn vel te zitten. Kortom, wij genieten nog even dat ik nu eindelijk mezelf bent. Tijd zal het leren... Dit was het denk ik....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je