{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even teveel, stress!!

Soms.. soms weet je het gewoon even niet meer. Dan komen alle emoties eruit.. maar je wilt die lieve vrolijke mama zijn.

Afbeelding blog 'Even teveel, stress!!'

waar begin ik... het is soms gewoon allemaal oneerlijk. Momenteel zit ik op het randje van een burn out. Heb een leuke job, waar ik echt mijn ei in kwijt kan. Maar de eisen erom heen hebben het ernaar gemaakt dat ik een paniek aanval heb gekregen en met de ambulance ben opgehaald omdat ik me zo slecht voelde. Ik werk officieel 24uur p.w. maar eigenlijk zijn het veel meer uren. Dus vanaf toen moest ik een stap terug. Mijn werk werkt niet mee en willen het liefst dat ik weer werk zoals ik het van te voren deed. Ik heb 2 lieve meiden en een partner die een eigen zaak heeft en van maandag tot zaterdag met werk bezig is. Dus ook de zorg van de meiden komt volledig op mij neer. Wat ik heerlijk vind. Ben op dat gebied een echte moederkloek. Maar momenteel is het allemaal toch te veel. Ik schiet veel te snel uit mijn slof. Is mijn lontje veel te kort en dit wil ik niet. Dus weer boos op mezelf. Wat niet werkt. Ben al dagen emotioneel. Wil die mama zijn die ik graag wil zijn. Wil weer gewoon die paar uren werken. Maar aan de andere kant weet ik dat het niet meer gaat werken. Ik loop vast. Moet nog een gesprek met mijn werk aangaan. Dat de klachten werk gerelateerd zijn. Maar ik durf niet. Bang voor de reactie. Vorig jaar is een collega gestopt ivm burn out en ook door werk. Hiervoor ben ik gekomen. Maar ja het is  niet volledig werk maar de eisen erom heen. Voor mij niet meer haalbaar. Pfffff 

Wordt vervolgd.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je