{{ message.message }}
{{ button.text }}

even terug een dipje...

Er moet mij duidelijk iets van het hart, en dit lijkt me nu het ideale moment , en via een blog!! wie hem leest , zal het weten !

Afbeelding blog 'even terug een dipje...' Achtergrond blur afbeelding

aan iedereen eerst en vooral een goeie avond toegewenst, aan iedereen die mijn blog leest==> dankuwel dat jullie met ons inzitten en zo het verdere verloop van ons piepje verder kunnen volgen. 

ik kruip in mijn bed...naast yfe.. en ik ben bang, angstig, morgen naar huis , ik ben zo blij dat we naar huis mogen en tegelijkertijd ook heel angstig. wie gaat me opvangen als ik het moeilijk heb?? niemand...terwijl de verpleging dit hier wel deed, maar dat komt wel goed, we mogen naar huis en dit maakt me blij ! hoe zal yurre reageren morgen? hij belde deze avond nog met oma haar GSM! hij wilde zijn zusje horen , wat is yurre toch een lieverdje <3. Tijdens de donkerste periode in mijn leven , en ja ik heb al zoveel meegemaakt , leer ik nu echt mijn vrienden kennen..mensen waar ik bergen voor heb verzet , laten plots niets meer horen , mensen waarvan ik dacht dat ze vrienden waren , maken plots ruzie en vinden dat er overdreven wordt..mensen waarvan ik dacht die er altijd zouden staan voor ons..zijn plots nergens te bespeuren...mensen die beloven..maar hun beloftes niet nakomen, mensen die zeggen " als je mij nodig roep maar, ik ga er altijd voor je staan" ==> BULL SHIT!! Mijn grootste verdriet heeft me momenteel veel geleerd , en dat is wie ik werkelijk ben , hoe sterk ik ben , en vooral hoe sterk mijn gezin is , hoe sterk mijn dochter is , hoe ze blijft lachen in de storm en vooral hoe ze danst in de regen , ondanks haar pijn blijft zij mijn zonnebloem , en mijn grootste voorbeeld in sterk zijn , mijn dochter , mijn meisje !! mijn zoontje, mijn yurremans! hij beseft soms wat er gaande is en soms niet , maar wat een sterke jongen , altijd blijven lachen en plezier maken en vandaag belde hij en vroeg hij : "mama , heeft mijn zusje nog veel pijn"? mijn hart brak en ik zei " nee, jongen alles komt wel goed met jou zusje , morgen komen we naar huis en zien jullie elkaar terug". mensen , mensen waar je u hart wil tegen luchten , en nadat je u hart begint te luchten onderbreken ze u: " het komt wel goed hoor" ...precies of ze bedoelen : stop met neuten er over het kan me niks schelen hoe jij u voelt...het is dus echt bewezen , u vrienden leer je kennen wanneer je ze echt nodig hebt...

Bedankt aan bepaalde mensen om nu u werkelijke aard te zien , bedankt om uw masker weg te laten , zo kan ik mijn conclussies trekken. 

voor ik overrompelt wordt met berichten ...dit is in het algemeen ...voel je u aangesproken?? doe er dan iets mee, want je zal u dan waarschijnlijk niet zomaar aangesproken voelen!! 

Ook wil ik nog melden : morgen mogen wij naar huis , graag zouden wij de rust hebben om op onze plooi te komen, wij willen deze week nog geen bezoek ontvangen, dit om yfe te laten recupereren , om yurre de ruimte te geven om zich weer aan te passen , en vooral om even ons gezin de tijd te geven die we nodig hebben, dit geld echt voor iedereen , familie en vrienden. we hopen echt op jullie begrip.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je