Snap
  • Mama
  • Nieuws
  • post_short

Even snel tussen door!

Ik heb heel veel lieve, helpende reactie's gekregen.

Dank jullie wel, ik wil jullie graag allemaal antwoord geven maar dat kost tijd en ik moet ook nog leren! Want nog een paar weken en dan is dit schooljaar ook weer afgelopen! Meteen de volgende informatie, ik ben die jaar wel naar school gegaan! En moet alles combineren!

Maar dank jullie wel alvast. De antwoorden komen! En ik hoor graag weer dingen van jullie en ga snel weer veder aan mijn 'verhaal' en beantwoord graag de vragen die jullie hier over hebben!

 

Veel liefs, Isabelle

10 jaar geleden

Hoi, Wauw wat een heftig verhaal. Maar wel super dat je ervoor gekozen hebt om je kleine kanjer te houden. Ik zou willen dat ik eerder mama was geworden, maar helaas heeft het bij mij geduurd tot mijn 30e, wel nu inmiddels zwanger van de 2e. Ik hoop voor je dat je kleine man snel weer naar huis mag en dat het niet al te ernstig is. Heel veel geluk met je zoontje en ga lekker op je gevoel af.

10 jaar geleden

Succes met school! We hebben geduld en als jij er weer tijd voor hebt lezen we de rest van jouw belevingen graag :)

10 jaar geleden

Net in 1 adem al je verhalen van je blog gelezen. Wat een heftige tijd heb je achter de rug! En wat een respect heb ik voor je dat je je zo goed hebt staande gehouden! Heel veel succes en sterkte met de (welbefaamde) laatste loodjes op school. Daarna lekker genieten van je welverdiende vakantie samen met je zoontje. Nu hopen dat het weer ook nog mee gaat zitten!