{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even schrikken.......

Als je blog niet helemaal overkomt zoals je bedoeld hebt en je hele boze reacties krijgt......

Afbeelding blog 'Even schrikken.......' Achtergrond blur afbeelding

Mijn blog met de titel terrastijger is op Facebook geplaatst en jeeminee wat een reacties. Als je het leest zoals mensen het lezen ben ik inderdaad een egoïstische gevoelloze moeder. Maar ja hoe bedoel ik iets en hoe leest iemand het? Daar zit nogal een wereld van verschil tussen....... Ik schrok van de heftige reacties en let voortaan beter op mijn woorden. Ik moet genuanceerd vertellen wat ik er bij voel.

Dus bij deze het genuanceerd verhaal zoals ik het bedoeld had.....

Die ene minuut dat ze op het terras nadat ze haar eten op had en klaar was met spelen heel hard gehuild heeft vond ik ook echt niet prettig. Maar ik raak niet zo snel in paniek dan. We hebben nog geprobeerd of ze nog iets wilde drinken , wellicht had ze nog honger? Maar een paar slokjes op dus was het geen honger. Dan gauw terug in de buggy en sussen en toen was ze zo vertrokken. Het lijkt erger dan het is in mijn vorige blog. En als ze echt niet was gaan slapen was een van ons met haar naar huis gelopen en het dessert overgeslagen. Onze dochter staat voorop. Maar we gaan wel gewoon naar het terras om te gaan uit eten. We blijven niet thuis want stel dat ze moe word en niet wil slapen. Tja, dan passen we ons aan aan de situatie zoals die dan is.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je