{{ message.message }}
{{ button.text }}

'Stiekem' langer opblijven

Afbeelding blog ''Stiekem' langer opblijven' Achtergrond blur afbeelding

Eén van de allermooiste herinneringen aan mijn jeugd is eigenlijk heel simpel. In het weekend mocht ik als oudste weleens 'opblijven'. Ik ging dan eerst samen met mijn jongere zusje naar boven om vervolgens 'stiekem' weer samen met mama en papa naar beneden te gaan. We keken dan nog even gezellig televisie en ik kreeg standaard een 'grote koek' ( lees: gevulde koek )Oh, wat zijn deze herinneringen zoet!

Inmiddels merk ik dat onze oudste dochter ( 6,5 jaar ) ook steeds meer behoefte krijgt om zich echt 'de oudste' te voelen en om even een extra momentje samen met mama en papa te hebben. De laatste tijd draaide het ook wel heel vaak om haar jongere zusje. Zij nam afgelopen weken immers afscheid van het Kinderdagverblijf, was jarig en ging voor het eerst naar school.

Ons 'grote' meisje heeft dus best even wat extra tijd en aandacht van mama en papa verdiend! Vanavond gaat de jongste vroeg naar bed ( ze is doodmoe van de hele week school ) en mag de oudste gezellig met ons mee naar beneden. Samen even kletsen en televisie kijken onder het genot van een glaasje prik ( dan is het hier echt feest!) en iets lekkers. Hopelijk heeft zij later net zulke zoete herinneringen ........

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je