{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even niet meer...gewoon niet!

Afbeelding blog 'Even niet meer...gewoon niet!' Achtergrond blur afbeelding

Wat een pittige weken zijn dit. Ik merk dat nu ik vakantie heb. Even vrij van mijn werk bij Mamaplaats. Wat ook gek voelt, want ik ben al die tijd al thuis. Al mijn moeheid van de afgelopen weken komt eruit denk ik. 

Er gebeurt zoveel soms op een dag. Je staat op door de kindjes, nu hebben wij geluk dat zij altijd uitslapen als in rond half 9/9uur pas. Of net als vanmorgen dat Loua pas rond 10 uur haar oogjes open doet. Maar gelijk sta je aan, ik wil drinken, ik wil eten, kom mama gaan we een liedje zingen. Mama ga je mee naar beneden? En natuurlijk doe je alles met liefde. Maar soms denk ik, laat mij alsjeblieft gewoon heel even alleen. Even niks. Niet hoeven te praten, of te luisteren, of te lezen, of iemand te moeten voorzien van drinken. Maar dat is het leven van een mama. Wat ik voor geen goud zou willen missen, dat is de andere kant dan weer. 

En ergens vind ik het ook erg om zoiets te zeggen. Want het zijn MIJN kinderen, waar ik de wereld voor over heb. En het allerliefste elke dag om me heen wil hebben. Maar aan de andere kant ben ik ook maar mens. En heb je soms, al is het maar een uurtje, tijd voor jezelf nodig. Eventjes opladen. Mee eens ??

Wat mij altijd wel helpt is een rondje wandelen, skaten, een poosje in bad dobberen. Heer-lijk vind ik dat... Even je verstand op nul, de frisse lucht opsnuiven, luisteren naar de vogeltjes die hun mooiste liedjes fluiten. Of even een muziekje in je oren. 

Ik ben benieuwd wat jullie een momentje van rust geeft?


Www.instagram.com/curlymomm

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je