{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even laten weten wie ik ben

Afbeelding blog 'Even laten weten wie ik ben' Achtergrond blur afbeelding

Hoi, leuk dat je dit leest!

Al langere tijd volg ik Mamaplaats via social media en bekruipt mij de drang om hier ook te gaan schrijven. Te schrijven wat mij bezig houdt, of beter gezegd: wat mij vooral bezig heeft gehouden. 
De weg naar een kindje was namelijk niet altijd makkelijk wat te maken had met het medische verleden van mijn man. Maar heel blij dat ik mijzelf als volgt voor kan stellen: Ik ben Kim, 32 jaar, getrouwd en hele trotse moeder van Liz, Jens en Evi. In de volgende blogs wil ik proberen om een kijkje te geven in het traject dat wij hebben doorlopen om onze kindjes te mogen krijgen, althans hoe ik het beleefd heb :)
Veel leesplezier!

Liefs, 
Kim

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je